reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Kania doris jeszcze nie rezygnuje zobaczę co czas pokaże
Ikaa cieszę sie ze wena wróciła ma sie te zdolności :-p
Strop super pomysł z tym klubem malucha powodzenia

Ja jeszcze pól godzinki daje Kubie obiad i wybywam na dwór wyszło słoneczko i jest cudownie przy okazji zdałam sobie sprawę ze muszę zakupić jakaś lżejsza kurtkę bo mam tylko zimowe z reszty wyrósł włosów dalej nie umylam dobrze ze mam stos czapek z daszkiem;-)

Kania ppapa miłego popołudnia
Wioli wiosny zazdraszczam i zamow taką pogodę na marzec plisss

i wiecie co dziś widziałam jak fasolka kopnęła :-)...to teraz się M. już nie wykręci, że nie czuje hehe

Sariska są takie sytuacje ze czapka jest niezbędna bez względu jak sie w niej wyglada:-D

Ja uciekam nakarmić kurdupelka i cieszyć sie słońcem wrócę gdzieś koło waszej 18 miłego popołudnia dziewczynki

reklama
210.jpg

Sariska Ty dzisiaj też o 5.00 ? aj no to nieźle...mam nadzieje że to chwilowe :*

Happy współczuję nocki :** a ta namolna to %$#@&*^!!!..Twoja cierpliwość jest naprawdę ogromna :tak:

ja spróbuje położyć dzisiaj Isię o godzine później zobaczymy czy da to jakiś efekt, że pośpi ta godzinę dłużej...oby :rolleyes2::sorry2:

E-lonka
widze że poranek z atrakcjami :/ nieźle z tą opiekunką wyszło, nie rozumiem takiego zachowania, ok, może myślała że jej przejdzie ale to powinna wczoraj dać Wam znać że coś ją bierze i ustalić z Wami czy zobaczycie jak rano sie będzie czuła czy ma w ogóle nie przyjeżdżać. Mielibyście czas na ustalenie sposobu działania

mała mi
wybieranie sukienki to najfajniejszy element przygotowań :-) oczywiście dla tych co lubią zakupy :-p Ja bym Cie Widziała w takiej księżniczkowatej z szeroką spódnicą :-) 18.08 mówisz? to ja już do końca życia bede pamiętała o Waszej rocznicy bo to dzien moich urodzin :-) a jak już będzie bliżej terminu to sie przypomnę o adres kościoła, może udałoby mi się przyjechać i zobaczyć Wasze szczęście jeśli oczywiście mnie do kościoła wpuścisz ;-):sorry2:

a co do zaangażowania G. to super! mój dał mi całkowita i niepohamowana wolność w tej kwestii na zasadzie: rób co chcesz ja chce mieć święty spokój :-D ale ja przyznaje ze uwielbiam takie rzeczy :-) sama wymyśliłam dekorację sali, zrobiłam winietki, księgę gości,zaproszenia (stylizowane na staropolskie, na papierze czerpanym) kurcze, gdzieś je jeszcze mam...ooo są :-p to daje a co :rofl:

tak więc jakbyś potrzebowała jakiejś porady to oto jet przed Toba niespełniona organizatorka ślubów :-D :rofl: :laugh2:

dorisku
Ciesze sie ze masz dziś troche luzu :-) ooo do 5.03 no to szaleństwo teraz impreza przez tydzień conajmniej ;-)

Renatko
mam nadzieje że wszystko raz dwa załatwisz i że choć na chwile słonko u Was wyjdzie bo u nas szaro i buro :-(
kciuki oczywiście zaciśnięte :tak:

Dziulka
aj biedna Leane, dobrze ze to nic poważnego nie było :***

kania
bardzo Ci współczuję tych zastrzyków :-( biedna tak sie nacierpisz :-(

o wioli wpadła, poodpisywała i gapa nie napisała nic o sobie, więc ja sie dopytuje: co u Was :-p ?
o no coś jednak skrobnęła ;-) ale Wam zazdraszczam pogody i takich fajnych temperatur. ja już chce wiosnę!!!

makuc niedługo zyska tyuł forumowego Strusia Pędziwatra :-)
doris gratuluję nabycia nowych umiejętności kulinarnych. ja nigdy sushi nie jadłam :zawstydzona/y: kto wie, może dane mi kiedyś będzie załapać sie na własnoręcznie przez Ciebie zrobione :-p ?

mamaagusi
podziwiam Twój zapał i determinacje :tak: mało jest osób które uczą się dla własnej satysfakcji. Mam nadzieje ze wszystko pójdzie po Twojej mysli :tak: :-)

emiś i co udało Ci sie wyjść z domu? u nas rano też był taki wiatr że łooo

wioli mam nadzieje że jednak sprawa nie jest przesądzona i że uda się przekonac Kubusia do żłobka :**

o strip, witaj :-) mam nadzieje ze uda Wam sie z tym klubem maluszka, świetny pomysł!

mała mi
nie no widze ze sie maksymalnie zaangażował :-) pozazdroscić :-) :tak:

ikaaa
fajnie znów Cie czytać :-) ciesze sie ze wena wróciła :rofl:

sariska jejku jak ja Ci tych kopniaczków zazdraszczam :sorry2: :***

u nas wszytko ok, za chwile znów wybywam, tym razem na warsztaty, już nawet nie pamiętam tematu, w ramach stażu mam chodzić na wszystkie możliwe szkolenia ;-) Iś pojedzie do teściowej, a co niech jej też narobi bałaganu :-p ;-) pokazałam małej filmik z Zuzią - najpierw zavczęła bić brawo i sie chichrać a później tańcowała razem z nią :-D tak wiec podeślij mi Słońce linka do tej piosenki (jeśli masz) to puszcze mojej bo ona wybredna jeśli chodzi o muzyke ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry