reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Strip zdrówka dla Wojtusia.. Ja też dotacje chciałam brać, ale los potoczył sie inaczej ;-). A swoją drogą jak klubu maluszka u Was nie ma to dobrze większe szanse by dotacje otrzymać...chodzi o pomysł innowacyjny i inny niż wszystkie. Wiem, że biznes plan będziesz musiała napisać......i więcej się nie dowiedziałam :-(

reklama
kaniu na początku chcieliśmy zamówić z allegro, ale jak zobaczyliśmy ile kosztuje przeważnie tam wysyłka to zrezygnowaliśmy, no a znaleźliśmy w Krakowie fajny sklep z takimi rzeczami ślubnymi i tam kupiliśmy no i co najważniejsze od razu nam się spodobał jeden wzór.
sarisa ale taneczna Zuzia! No a jaka radosna, super!
doris hej!

Hej hej jestem dziś wcześniej bo moje dziecię śpi a i wena od Wioli się znajdła bo okna pootwierałam :-)
makuc powodzenia w rozmowie z szefuńciem,jeszcze trochę czasu ale kciuki trzymam co by się udało wszystko po Twojej myśli.no i tatoo też chcę zobaczyć poźniej:-)
roxannka oj u mnie też wiecznie tragedia na głowie:tak:
dziulka dobrze ze nic sie Leane nie stało.
happy ja jak ty też lubię towarzystwo ale nie NAMOLNE:tak:
sariska z wioli to jednak niezła czarownica;-),dziś juz lepiej.a ja nie widziałam :-( ooo widziałam boska Zuzka tancereczka:-D
e-lona oj cięzki dzień dziś widzę masz od rana,oby reszta dnie lepsiejsza była.
doris szpiega nie ma to ''luz blus'';-),a sushi to jeszcze nigdy nie próbowałam:no:
renata u nas też pogoda nietenteges wieje strasznie a kciuki oczywiście zaciśnięte:tak:
kania działam działam już od godziny siedzę i piszę:-)
wioli jak tak czarujesz to nam tu wszystkim tą twoją wiosnę wyczaruj co?A co do kubusia to później może być gorzej takie moje skromne zdanie ale decyzja twoja oczywiście.
mała mi widzę ze przygotowania trwają.

To tyle narazie.Obiad gotowy w połowie i sie nudzę,lenka śpi,na dwór dziś nie pójdziemy więc wegetacja w domu:-(

mała_mi hej hej :-). Fajnie ,ze przygotowania ida pełną parą. Na pewno Wy w Krakowie macie tam spory wybór takich zaproszen ,wiec zamawianie mija się z celem.

ikaa zaprosiłabym Cie na sushi do mnie ,ale daleko mi jeszcze do perfekcji , a nie chcę Cię zrazić do tej kuchni ;-)

Ostatnia edycja:
Doris u mnie nowa tura od 1 marca do tego czasu zamierzam ten wniosek ogarnąc szkoda tylko ze wakacje przypadna na poczatki bo wowczas mniejszy ruch w tej dziedzinie... baba mowila ze jakeis srodki beda miec od 1 marca

IKAA ooo, wena wrócila! nawet nie wiesz jak sie cieszę :-) u nas jest taka ulewa, że nie ma szan na jakiekolwiek spacery. Tym samym jestem ledwo żywa, bo me dziecko p.erdol.a w domu dostaje.

reklama
Ikaa cieszę się że wena dotarła do Ciebie :-) a na włosy czapkę włóż i tragedii nie będzie ;-)
Makuc Ty już po pracy???
Mała_mi u Nas też właśnie taki sklepik jest, gdzie wszystko można było kupić do ślubu i do organizacji przyjęcia. Zresztą moja mama w nim pracowała, więc dostęp do wszystkiego miałam, mogłam wybierać w czym chciałam ;-)

Do góry