dawidowe
Fanka BB :)
Czy u was też jest tak gorąco???
Jak szłam do piekarni o 7 rano, to już było masakrycznie. Poce się od samego oddychania!
Jak mi się marzy pluskanie, a nie ma z kim jechać, no i nie mieszczę się w strój ;-(.
Mam Egipt za oknem;-).
A właśnie dawidowe, zadam Ci intymne pytanie- jak rodzina egipska przyjęła żonę z europy, nie muzułmankę , bo raczej się słyszy nieciekawe historie, a u Ciebie na szczęście super. Ale mi się marzy chałwa z Egiptu, taka w niebieskich pudełkach i te wielkie granaty ;-). No i sok z guawy!
jesli o chodzi o moich tesciów to wszystko jest wporzadku. Tesciowa wrecz mnie uwielbia tak samo jak zony dwóch braci. Jak tam jestem to nawet krzesła nie przyniose bo sie jeszcze przemecze. One wszystko za mnie robia a ja czuje sie jak kaleka. Co do slubu to moj maz musiał miec dokument podpisany przez rodziców i całe rodzenstwo i ich zony ze zgadaja sie na cudzoziemke i niemuzułmanke. Na wielkanoc to moja tesciowa i bratowa zadzwoniły i mi zyczenia swiateczne złozyły. Generalnie do niczego sie nie wtracaja ale tez wiedza ze moj maz by nie pozwolił na wtracanie sie.
A ja juz po badaniach zabrali mi tyle krwi ze szok, glukoze 50 tez wypiłam ale myslałam ze sie zwymiotuje (moj maz byłyby szczesliwy bo on słodzi 4 łyzeczki na szklanke) ale dałam rade. Za to szybko mnie zapisano na USG bo mam jutro rano hehe az sie zdziwiłam bo za pierwszym razem czekałam 3 tygodnie ale moze to okres wakacyjny.
No i nastepny czwartek znowu Egipt ale juz tylko 2 tygodnie i oczekiwanie na dziecie i meza.