reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Wlasnie podali w telewizji, ze stezenie pyłkow traw w kraju wciaz jest wysokie. Dziewczyny, chyba sie pochlastam! O mamo,zeby tylko nie bylo tak zle!

dawidowe - ale ci dobrze. Ja pracuje do 29 wrzesnia, czyli 37ego tygodnia.

Efa- ja w Twoich okolicach bede sie urlopowac, dokladnie w Samociążku :-)

reklama
Mala_mi gratuluję uzyskania tytułu licencjata.

Ida jak tam podróż i egzamin siostry?

Dorisday a co Ty tak szybko do pracy wracasz?

Onesmile udanego wypoczynku.

Chciałam tartę zrobić i nie mogę znaleźć tych herbatników. Chyba muszę je czymś innym zastąpić.
Nie wiem jak u Was, bo u mnie w pokoju ponad 28 st, a na dworze jeszcze ponad 30.

Ammy super, że z zakupów jesteś zadowolona. Ja się właśnie przymierzam do kupna jakiś spodenek i spódnicy na allegro.

Efa ja byłam na takiej pobocznej plaży ale ludzi i tak w pip. Woda świetna! Dawno w takiej ciepłej się nie kąpałam :) Było mega, ale się skończyło i znów w upalnym mieszkaniu blehh

onesmile, to rzeczywiście bliziutko od nas będziesz na urlopie :). Pamiętam, że tam jest ośrodek "Julia", całkiem ładny na oko. Ja w Samociążku bywałam jako licealistka pod namiotami ze znajomymi. Teraz moi rodzice mają działkę na zupełnie drugim końcu Borów Tucholskich, więc od wieków nie byłam nad Zalewem i w Samociążku.

monimoni, jeździsz na tę plażę na działkach z wjazdem od szosy na Gdańsk? Bo ja tam najbardziej lubię, choć niby tłoki i plaża dzika.

oj tak tak ... zakupki ciuszkowo-kosmetyczne :-) - to generalnie całkiem mila czynnośc.
Podobnie jak Wy równiez lubie zakupy na allegro. Tez czekam na kilka rzeczy. Zamówilam szablony na sciane w pokoju - a zeby tak jakoś łyso na scianach nie bylo - hehe no i przez te upaly i moje ciagle rosnące gabaryty zakupilam bluzeczkę i spodenki... za bardzo smieszne pieniadze i zastanawiam sie jakie to przyjdzie.

Co do mojego L4 to własnie Ladygab - mam zamiar pospac trochę dłuzej , takze jest szansa ,ze i ja sniadanko bede jadła kolo 11-tej hihi.
A powrót do pracy - niestety zaraz po macierzynskim + jakies 2 tygodnie (na wiecej pewnie sie nie zgodzą) normalnego urlopu... ale poczatkowo pewnie i tak bedzie lajcik bo na 4 godzinki będę chodzić (z racji karmienia ) takze jakos to bedzie.
Chociaz juz strasznie ubolewam ,ze tak szybko bede musiala sie rozstac z moim Oliwierkiem :-( - takie zycie.

Cześć Dziewczynki:)melduje sie ,że wróciłam cała i zdrowa z naszego pięknego Bałtyku, posiedziałam trochę z mężulkiem, było super a ile widziałam mamuś z brzuszkiem hehe,400kilomrtrów drogi dało się przeżyć:) siadam do nadrobienia ,bo jest tego strasznie dużo:)

reklama
Do góry