reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
witam sie znad kawy, mloda buszuje:))) nocka do 8.15 przespana.
wlasnei wlaczylam pralke wiec moje dziecko lata jak pokrecone, od ksiazeczek i zabawek pod pralke:)))

JOLI wszystkiego naj dla twojej pociechy mlodszej z okazji roczku:))))))) ile roznicy miedzy naszymi jest?? 4 minuty??? moja sie urodzila o 9h51:))))

ROXI hapiberzdej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przyjezdzaj to wypijemy a co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

u nasp ogoda boska, i tak najblizszy tydzien ma byc tak wiec u was w PL tez bedzie ladnie:)))

Bry...

Dziulka, Joli77 wszystkiego najlepszego dla Waszych Córeczek Leane i Gabi z okazji ukończenia 1 roczku, dużo zdrówka, radości, szczęścia i miłości :-)
Roxannka Wszystkiego Naj Naj Najlepszego w dniu urodzin :-)​

i wracam do pracy, resztę nadrobię później :-)

hejka

Makuc- a ja myślałam że wy roczniaki już, jak zwykle rozczepana jestem :-) to macie na zapas :tak:
Natolin- przynajmniej nie powinnam mieć bo po ostatnim cc miałam duże zrosty na macicy wycinane i mam mniejszą macice i lekarz mi mówił, że to ryzykowne.

dziulka- tu się nie pomylę i sto lat dla Lenki Zobacz załącznik 393948

jolli- i dla was oczywiście też sto latZobacz załącznik 393950

dla roxi też zdrówka z okazji urodzin Zobacz załącznik 393951

Ostatnia edycja:
KROMA- i znowu wtopa:) nie LENKI tylko Léane :)))))))) ewentualnie Leanki (nie ma polskiego odpowiednika:ppp) w kazdym razie dziekuje wam baaaardzo w imieniu Leane i corcia wam sle same slodkei buziaki:)

dziulka- czepiasz się ja sobie spolszczyłam, jakoś nie umiem tych obcojęzycznych imion wymawiać, tak samo jak moja bb nazwała syna Bojan, a ja Bogdanek :-)

reklama
KROMA no przeciez ja niezlosliwie:))) ale tak na serio to moja polska rodzina na nia mowia Leanka, albo tak jak jest czyli Leane:) LENKA to zupelnie inne imie:))) a ja na moja mowie Leanderkowiec i tez dziala:))))

wlasnie znowu podjechala pod pralke glizdusia....

Do góry