reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ja na szybcioszka

dziulka Ogromniaste buziaki i życzonka Najlepszego dla Leane ode mnie z okazji pierwszych urodzinek!!!!!!!!

roxi widzę , że Ty tez dzis swiętujesz! Także Wszystkiego co najlepsze!!!! Szczęsliwego i bezbolesnego powrotu do pracy, pociechy z Ptysia i mnóstwo miłosci od małżyka.

Nie dam rady Was dzis nadrobić. mam robótkę w terenie ;-)

Miłego dnia wszystkim.

Alicja tak, my już wyprawialiśmy roczek, gdyż od 3 wracam do pracy i muszę się przygotować do tego psychicznie, więc dlatego tydzień wcześniej! A 29 tak jak Julci przypada chcę spędzić tylko z nią! Ja i ona, zresztą małż i tak bedzie w pracy, bo inaczej by człapał za nami :-D, mam tylko nadzieję, że będzie ładna pogoda to pospacerujemy sobie po parkach i placach zabaw! A o tym przesadzie akurat nigdy nie słyszałam, zreszta i tak nie wierze w żadne!

A ja coś czuję, że dopadł mnie stres przed pracą, bo wciąż tylko o tym myślę, boli mnie żołądek :confused: normalnie mam tremę, jakbym szła do nowej pracy! 21 miesięcy robi swoje :nerd:

Efa no to gratki dla licencjata!!

Dawidowe zdrówka dla Laury.
Roxannka również dla Patryczka dużo zdrowia a Ty pewnie od rana świętujesz z mężusiem :-) Gratulacje dla koleżanki !!! O widzisz jednak sprzątanko uskutecznione, super.
Gosia super, że z główką wszystko dobrze.
Ikaa29 mam nadzieję, że czas na rozmowy zawsze znajdziecie :-)
Ika216 to będziemy pogryzione sobie chodzić :-) my też w niedzielę urodzinki będziemy robić i mam z tym też mały kłopot bo liczba gości (rodzina) podobna plus 4 dzieciaczków plus Oliwia :-)
Mała_mi jejku ale wyszło z tym chrztem... hmmm ja to raptus jestem więc pewnie bym działała jak najszybciej i pewnie by się jeszcze komuś dostało...Super, że jesteś zadowolona z pracy i wynagrodzenia. Teraz trzymam kciuki za kurs :-) A i pisz co u Ciebie nawet krótko, bo wiesz.... noooo !!!
Rysia Słonko Tobie się nie podoba co się dzieje na forum a Ciebie samej tu brakuje. Dziewczyny mają problem zeby się "wbić" ale w co się wbijać chcecie??? Makuc, Ida, Natolin??? Przecież to Wyście tu rządziły a teraz gdzieś tak na poboczu siedzicie ciuchutko i niewiele wiemy co u Was itd... Tylko czemu??? Co się zmieniło???
Happy zdrówka Wam życzę obojgu, kurujcie się, jakiś wirus panuje wstrętnyw sieci i Nas wszystkich dopada :-(
Alicja Oliwia dziś poszła już do żłobka, katarek jakby ustał, coś tam w nosku jeszcze furczało ale już się nie leje jak z wiadra, za to mnie rozkłada na cząteczki pierwsze. A co do przesądów, też słyszałam o takim ale ja akurat w przesądna nie jestem, imprezkę też muszę zrobić w weekend bo rodzinka nie może w tygodniu..ehhh
Elwirka współczuję nocki, a jak samopoczucie? z małżem już wszysko ok?
Natolin jak zwykłego kleju używam i się trzyma.
Sarisa jak Ty wpadasz tak przeciągiem to mnie zawsze owieje... Kobieto napisz w skrócie co u Was:-)
Doris Ty też dziś obrałaś technikę przeciągu :-( mimo wszystko życzę miłej pracyw terenie.
Mamaagusi jak akurat w to nie mówienie do 3 m-ca o ciąży też nie wierzę... choć teraz jak zaszłam w ciąże z Oliwią to chciałam poczekać z decyzją o poinformowaniu mojej familii i cooo wylądowałam w szpitalu już w 8 tyg i nie miałam wyjścia musiałam im powiedzieć. A z pierwszą było tak, że zaraz się pochwaliłam i co... nie udało się :-( Więc reguły nie ma...a przesądy przesądami, każdy wierzy w to co chce :-)
Efa tulam mocno :***, gratuluję mężowi obrony.
Paolcia będzie dobrze :-) Wierzę, że stres jest i ciężko będzie ale będziemy Cię wspierać, mąż też więc dasz radę !!!

A mnie znów dopadła temp...muszę się ogarnąć...miłego dnia Wam życzę.

Ostatnia edycja:
Dziulka - ucałuj ode mnie Leane, niech całe życie będzie taka radosna jak teraz :-D Wszystkie naj dla niej!

Roxi - dla Ciebie również wszystkiego najlepszego, no i tego męża nago tańczącego wieczorem :-D

reklama
Dziulka,Beata10,Joli77 Wszystkiego Naj,Naj z Okazji 1 Urodzinek!!!!!!!! Dla Was i Waszych pociech!!!!

Roxanna Wszystkiego Naj Naj Najlepszego w dniu urodzin:-)

Efa dla mężusia gratulacje!!
Dawidowe cieszę się,że masz lokatora i dla córeczki zdrówka
Mała Mi fajnie,że do nas wróciłaś bo martwiłam się o Ciebie
Dobranocka trzymam kciuki za Was
Nice i Sheeney mam nadzieję,że czujecie się dobrze i Wasze maluszki również

Wszystkim chorowitką życzę zdrówka:tak:

A co u nas,ja byłam chora przez tydz przeziębienie,ale jak na razie Karolek nie podłapał i niech tak zostanie!
Moje migreny do mnie po ciąży niestety wróciły,już w ciągu tyg miałam trzy:wściekła/y:
Karolek ma się dobrze,ząbków nadal 8 ale coś tam znowu w buzi szuka:-)
Chodzi już sam bardzo ładnie,nawet za rączkę nie chce abym go trzymała,od początku nie chciał:-D
Sam nie umie się zabawić,musi być mama/tata koło niego w sumie zabawkami bardzo mało się bawi,bardziej interesuje go co trzymamy w szafach :tak: i pralkę bardzo lubi!!
Mało śpi,jedna drzemka ok 1 h w ciągu dnia o 20 już śpi ale mleczko w nocy musi być 2 razy,je sporo,nie wybrzydza,ale deserki,owoce i mleczko lubi chyba najbardziej:tak:

Pozdrawiamy i buziaki zostawiamy

Ostatnia edycja:
Do góry