Patka2207
Fanka BB :)
Robiliście już jakieś badania pod kątem czemu się nie udaje ?Poproszę na testowanie 10.10 i to już 10 cykl starań
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiliście już jakieś badania pod kątem czemu się nie udaje ?Poproszę na testowanie 10.10 i to już 10 cykl starań
Dodajmy do tego „równy” rok i nie ma szans, żeby mąż zapomniał o rocznicySuper fajna równa data ślubu
Trzymam za to kciuki, ale pamiętaj, że po drożności też możesz liczyć na szczęście typu „magiczne 3 cykle po”Ja mam w przyszłym miesiącu drożność i liczę na szczęście typu „ miało być badanie a jest ciąża „
Mąż ma stwierdzoną ASTHENOZOOSPERMIERobiliście już jakieś badania pod kątem czemu się nie udaje ?
a jak reszta wyników, jaki % tej ruchliwości jest?Mąż ma stwierdzoną ASTHENOZOOSPERMIE
Tak, słyszałam jednak przeraża mnie fakt zatkanych jajowodów i laparo i to mnie stresuje bardziej nic nie wskazuje z przyczyn zatkania ( oprócz cp ). Ale trzeba zrobić i być pozytywnej myśliTrzymam za to kciuki, ale pamiętaj, że po drożności też możesz liczyć na szczęście typu „magiczne 3 cykle po”
0% ruchliwości szybkiej, 4% wolnej. Reszta prawidłowaa jak reszta wyników, jaki % tej ruchliwości jest?
no to faktycznie bardzo słabo myśleliście o IVF?0% ruchliwości szybkiej, 4% wolnej. Reszta prawidłowa
Moją dietą jest ograniczenie do minimum cukru. Poza tym jem normalnie, tyle że przez lek, który stosuję mam bardzo mały apetyt więc siłą rzeczy spożywam dużo mniej kalorii jak wcześniej.masz jakąś dietę?