Myszko
Fanka BB :)
Trzymaaaaaaaamy!!!!Dowiedzieliśmy się tylko, że mamy pobranych 14 komórek Zobaczymy ile z nich uda się zapłodnić i ile przetrwa kolejne dni
Trzymajcie kciuki!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaaaaaaaamy!!!!Dowiedzieliśmy się tylko, że mamy pobranych 14 komórek Zobaczymy ile z nich uda się zapłodnić i ile przetrwa kolejne dni
Trzymajcie kciuki!!
czyli w sobotę wszystkie szturmem na frytusie do maka?Bardzo Wam wszystkie dziękuję kochane za kciuki!
Po 2 dobach mamy 8 walecznych maluchów oby jak najwięcej z nich dalej się pięknie dzieliło i dotrwało do soboty
6cm jajnik wydaje mi się być czymś mega bolesnym - tym bardziej, że np. moje dają o sobie znać gdy jest w nich jeden pęcherzyk lub torbiel . Dobrze, że dzisiaj jest już lepiej, pewnie z każdym dniem jajnik będzie się zmniejszał, wiec i ból powinien być łagodniejszy - oby!fizycznie wczoraj wieczorem miałam taki ból brzucha, ze leżałam na podłodze i wyłam, no cuda wianki się działy dzisiaj już lepiej, choć dalej boli, oczywiście z samego fana byłam na USG i nie ma krwawienia ani płynu, to musi byc lewy jajnik, który ma 6cm teraz...
Psychicznie już nie jest tak źle - weekend miałam cały przeryczany i byłam w rozpaczy, że na pewno żadna komórka się nie nada do zapłodnienia - w porównaniu z weekendem jest więc dobrze
Staram się z całej siły wierzyć, że wśród tej walecznej ósemki jest mały Bolilolek albo mała Bolilolka
Głowa staraczki pierwsze widzi czarne scenariusze oczywiście to się tyczy wszystkich. Mam jednak nadzieję, że wynik pozytywnie Cię zaskoczyTo się okaże. Cały czas mam z tyłu głowy, że jednak przy PCOS te komórki mogą być słabej jakości.
Oby ️️Bardzo Wam wszystkie dziękuję kochane za kciuki!
Po 2 dobach mamy 8 walecznych maluchów oby jak najwięcej z nich dalej się pięknie dzieliło i dotrwało do soboty
to się niestety okaze jeszczeczyli w sobotę wszystkie szturmem na frytusie do maka?
Jak będzie dobrze to każda tutaj w nowym tygodniu zobaczy dodatkowy kilogram na wadze przez te frytyto się niestety okaze jeszcze