anyżowa
Fanka BB :)
Nie zgadzam się na słabe komórki! Będzie dobrzeTo się okaże. Cały czas mam z tyłu głowy, że jednak przy PCOS te komórki mogą być słabej jakości.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zgadzam się na słabe komórki! Będzie dobrzeTo się okaże. Cały czas mam z tyłu głowy, że jednak przy PCOS te komórki mogą być słabej jakości.
To już skandal!Są nawet takie co testów nie mają
Zdecydowanie niedopuszczalna sytuacja, proszę o poprawęCzyli ja
Ja już mam. Nawet więcej niż jeden, pierwszy raz. Cos trzeba było wrzucić do koszyka żeby była darmowa dostawa.Zdecydowanie niedopuszczalna sytuacja, proszę o poprawę
I to mi się podoba ja nie gromadzę wielkich zapasów, ale dbam, żeby chociaż 2 ciążowe na cykl czekały w szufladzieJa już mam. Nawet więcej niż jeden, pierwszy raz. Cos trzeba było wrzucić do koszyka żeby była darmowa dostawa.
Ja kiedyś może ze 2 razy miałam takie mikroślady krwi widoczne na papierze toaletowym w dzień owu, ale plamienia to nigdy.A miewacie plamienia około owulacji? U mnie właśnie dzisiaj coś się pojawiło, mam nadzieje że Bożenka nie wariuje
Ja to kupuje jak mi się spóźniZdecydowanie niedopuszczalna sytuacja, proszę o poprawę
ja miałam raz - nigdy więcej się nie powtorzyloA miewacie plamienia około owulacji? U mnie właśnie dzisiaj coś się pojawiło, mam nadzieje że Bożenka nie wariuje
Nie, nie mam plamienA miewacie plamienia około owulacji? U mnie właśnie dzisiaj coś się pojawiło, mam nadzieje że Bożenka nie wariuje