reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
U mnie nie ma takich przesądów chyba 😂 ale w rodzinie męża i tak strach komuś cokolwiek kupić, szczególnie teściowej, bo oni Ci szczerze powiedzą, czy im się podoba i przyda prezent od Ciebie 🙈
To przesrane kupić takim osobom prezent, nie trafisz w gust i lipa. 😬
Ja tam staram się cieszyć z wszystkiego co dostanę, a jak ktoś mnie pyta co bym chciała to nie mówie konkretnie, tylko daje kierunek w którym warto iść, bo wiem, że to ułatwia sprawę. Sama mam nieraz problem co komuś kupić, więc pytam co by mu się na tą chwile przydało, mam też takich pare osób otoczeniu, które mówią wptost, że chcą giftkarte albo pieniądze i sami sobie coś kupią😁

Hej dziewczyny. U mnie już lepiej, ale z powodu choroby i pierwszego miesiąca Castagnusa chyba przesunęła mi się owulacja i miałam ją wczoraj zamiast w zeszły weekend. Castagnus narobił mi tyle śluzu, że trochę się pogubiłam w obserwacji dnia szczytu śluzu w tym cyklu 🤪 Ale wczoraj wieczorem już pojawił się charakterystyczny ból owulacyjny i ból podczas boboseksów, więc to to. Działaliśmy na 2 dni przed bólem i w trakcie bólu owulacyjnego, więc jakaś szansa jest. Najwcześniej więc będę testować 20-21.10, a więc ciut później niż jestem wpisana.
Hej, super, że już lepiej i były działania przepiszę Cię na 20 🙂

Dzień doberek, u mnie z rana biel wizira. @ dalej nie mam ale w nocy czułam ciągnięcie, więc obstawiam że przyjdzie.
btw przyszedł mi termometr z afertyl Medel..ma któraś z Was? Dałam się złapać, że niby łączy się z apka OVY a tu ciul....przy parowaniu nie ma tego modelu do wyboru :/ a po drugie jak dostanę @ od kiedy mierzyć temp? Po@?
Tak sobie rozkminiam, że mam 33 lata, 10 miesięcznego synka, gdzie udało się zajść od razu w oparciu o paski a teraz jak przyszły cykl dalej nic z tego czeka mnie wiele badań czy organizm już nie ten :/

Hej. Byłam wczoraj u gina na Nfz, tak kontrolnie. Lekarz się trochę zdziwił, jak mu przedstawiłam wyniki hormonów I inne.. 🤔 A mnie z kolei zdziwiło jak zapytał czy partner się badał. 😶 hmm czyżby myślenie lekarzy się trochę zmieniało, bo z reguły każdy zaczyna od diagnozowania kobiety.
Ale zobaczył nadchodzącą owulacje, więc mam zalecane działanie w ten weekend. 😉

Dzień dobry dziewczyny mam nadzieję, że choć u Was lepsza pogoda, bo u mnie ciepłe dni skończyły się wczoraj i mogę już tylko czekać do wiosny🤪

Bleucoco ja też w tym cyklu chora lekko i też pierwszy cykl z niepokalankiem i owu miałam 2dni szybciej 😂 Jestem w szoku gdyż ja owu przez wiele lat miałam 18-20dc. Po porodach 16-18dc ale żeby w 14dc to to jakiś ewenement 😂 także testuję 2dni wcześniej 😁

W tym cyklu były tylko 2sexy, mogące zakończyć się powodzeniem także zobaczymy 😂

Co do urodzin to ja mieszkając za granicą - niemal nie imprezuję 😂 U mnie mało kto odprawia urodziny, więc tylko życzenia i kartkę wysyłam a prezenty to tylko dzieciom wysyłam.

Mi z ostatniego cyklu zostało 8testow więc starczy 😂 ale jakby się udało, to masę będę musiała dokupić 😁
A w jakim kraju mieszkasz? Pytam z ciekawości bo ja też nie w Polsce, przepraszam jeśli pisałaś i nie pamiętam.
To przepisać Cię z testem na 2 dni szybciej ?

Hej. Byłam wczoraj u gina na Nfz, tak kontrolnie. Lekarz się trochę zdziwił, jak mu przedstawiłam wyniki hormonów I inne.. 🤔 A mnie z kolei zdziwiło jak zapytał czy partner się badał. 😶 hmm czyżby myślenie lekarzy się trochę zmieniało, bo z reguły każdy zaczyna od diagnozowania kobiety.
Ale zobaczył nadchodzącą owulacje, więc mam zalecane działanie w ten weekend. 😉
Zdziwił się, bo wszystko ok? Fajnie, że owulacja za rogiem, moja chyba też, będziemy działać 💪

reklama
Zdziwił się, bo wszystko ok? Fajnie, że owulacja za rogiem, moja chyba też, będziemy działać 💪
Zdziwił się, że robiłam w ogóle jakieś badania. Ale stwierdził, że przyczyną poronienia był pewnie za niski progesteron. I teraz jakby się udało to od razu leki.
Biorę odpowiednik acc od kilku dni 🙃 faktycznie śluzu jest więcej niż zazwyczaj. 😃
Trzymam kciuki za owocne starania✊✊

Do góry