reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Nie no wymarzonym to on nie był 😄 nie wymyślam raczej drogich prezentów, bo mojej rodziny po prostu na to nie stać. Pytali co chce dostać to odpowiadałam to co w danym momencie jest mi potrzebne, a co nie nadszarpnie ich budżetu, a wtedy był to zwykły mop z Vilendy 🫣 ja lubię dostawać praktyczne prezenty 😁
Też bym chciała dostać mopa… Mówię już o tym z rok😂

reklama
Nie no wymarzonym to on nie był 😄 nie wymyślam raczej drogich prezentów, bo mojej rodziny po prostu na to nie stać. Pytali co chce dostać to odpowiadałam to co w danym momencie jest mi potrzebne, a co nie nadszarpnie ich budżetu, a wtedy był to zwykły mop z Vilendy 🫣 ja lubię dostawać praktyczne prezenty 😁
Ja również bym chciała mopa dostać,a z droższych praktycznych marze o irobocie,nienawidzę odkurzać 🥹

Ale mi dzień tym zrobiłaś 😂
Dobrze ze nie jestem w tym sama

Wierzcie albo nie,od małego te przesady królują u mnie w rodzinie i faktycznie nie robię takich prezentów 🫣 chyba podświadomość robi swoje
Ja nie wierzę 😉 raz chciałam przyciągnąć kasę bazylią pod wycieraczką, to dziwnie zaczęła uciekać i wtedy usłyszałam że mam złe nastawienie 🙈 prawda była tak, że więcej sie wydatków zrobiła i jest tak z 2 razy do roku 😉 jeszcze jestem w stanie uwierzyć, że możemy coś przyciągnąć swoim nastawieniem, ale zabobony są tylko zabobonami.

reklama
Do góry