reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Zdziwił się, że robiłam w ogóle jakieś badania. Ale stwierdził, że przyczyną poronienia był pewnie za niski progesteron. I teraz jakby się udało to od razu leki.
Biorę odpowiednik acc od kilku dni 🙃 faktycznie śluzu jest więcej niż zazwyczaj. 😃
Trzymam kciuki za owocne starania✊✊
Dzięki, ja też trzymam 🤞

reklama
Dzień doberek, u mnie z rana biel wizira. @ dalej nie mam ale w nocy czułam ciągnięcie, więc obstawiam że przyjdzie.
btw przyszedł mi termometr z afertyl Medel..ma któraś z Was? Dałam się złapać, że niby łączy się z apka OVY a tu ciul....przy parowaniu nie ma tego modelu do wyboru :/ a po drugie jak dostanę @ od kiedy mierzyć temp? Po@?
Tak sobie rozkminiam, że mam 33 lata, 10 miesięcznego synka, gdzie udało się zajść od razu w oparciu o paski a teraz jak przyszły cykl dalej nic z tego czeka mnie wiele badań czy organizm już nie ten :/
W teorii zdrowa para ma rok na zajście w ciąże. Ja myślę, że warto się badać i zwiększać swoje szanse, bo jeżeli jest jakiś mankament, problem, wiedząc o nim- szybciej można przeciwdziałać albo zacząć leczenie.
A temperaturę po okresie zaczyna się mierzyć.

A co to za mop, że taki wymarzony ?😃
Nie no wymarzonym to on nie był 😄 nie wymyślam raczej drogich prezentów, bo mojej rodziny po prostu na to nie stać. Pytali co chce dostać to odpowiadałam to co w danym momencie jest mi potrzebne, a co nie nadszarpnie ich budżetu, a wtedy był to zwykły mop z Vilendy 🫣 ja lubię dostawać praktyczne prezenty 😁

Dzień doberek, u mnie z rana biel wizira. @ dalej nie mam ale w nocy czułam ciągnięcie, więc obstawiam że przyjdzie.
btw przyszedł mi termometr z afertyl Medel..ma któraś z Was? Dałam się złapać, że niby łączy się z apka OVY a tu ciul....przy parowaniu nie ma tego modelu do wyboru :/ a po drugie jak dostanę @ od kiedy mierzyć temp? Po@?
Tak sobie rozkminiam, że mam 33 lata, 10 miesięcznego synka, gdzie udało się zajść od razu w oparciu o paski a teraz jak przyszły cykl dalej nic z tego czeka mnie wiele badań czy organizm już nie ten :/
10 miesięcy po porodzie organizm może jeszcze nie być gotowy 🙂 trzymam kciuki, żeby szybko się udało

Nie no wymarzonym to on nie był 😄 nie wymyślam raczej drogich prezentów, bo mojej rodziny po prostu na to nie stać. Pytali co chce dostać to odpowiadałam to co w danym momencie jest mi potrzebne, a co nie nadszarpnie ich budżetu, a wtedy był to zwykły mop z Vilendy 🫣 ja lubię dostawać praktyczne prezenty 😁
Ale praktyczny, to najważniejsze, lepiej dostać coś co będziemy używać, niż coś co będzie bezsensownie stało i zbierało kurz😀

Ja dzisiaj siknęłam kontrolnie 9 dni po ovi i jeszcze jest niestety w organizmie. U mnie się do 11 dnia po utrzymuje... muszę się uzbroić w cierpliwość a kiepsko idzie.
Ja zauważyłam że u mnie ovi utrzymuje się dłużej jak jest w postaci pena, ostatnio miałam w formie strzykawki i 7 dnia po zastrzyku nie było już śladu na teście.

Jak ja na 30-stke mówiłam co chce dostać, a w sumie wcześniej na święta to nikt mi nie chciał dać takiego prezentu 😄 a chciałam mopa 🫣 w ostateczności dostałam 😆
Ja na 30 dostałam od męża wymarzony zestaw kosmetyków z kolekcji z Harrego Pottera 🥰🥰 A kilka dni temu kupił mi robota planetarnego i stwierdził, że to dodatek do urodzin (miałam je prawie miesiąc temu) 🫣🫣

reklama
Nic mi nie mów o przeczuciach 🙈 nic mi tak nie zryło bani jak pewność, że się uda bo owulacja przypadła na rocznicę śmierci babci ...no przecież babcia musi pomóc 😂 Nie pomogła i pewnie cisnęła ze mnie bekę 😂
Ale mi dzień tym zrobiłaś 😂
Dobrze ze nie jestem w tym sama

U nas to, że się liczy czas do śmierci i lub czas odejścia - dwie wersje u nas królują.
Wierzcie albo nie,od małego te przesady królują u mnie w rodzinie i faktycznie nie robię takich prezentów 🫣 chyba podświadomość robi swoje

Do góry