reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Zdziwił się, że robiłam w ogóle jakieś badania. Ale stwierdził, że przyczyną poronienia był pewnie za niski progesteron. I teraz jakby się udało to od razu leki.
Biorę odpowiednik acc od kilku dni 🙃 faktycznie śluzu jest więcej niż zazwyczaj. 😃
Trzymam kciuki za owocne starania✊✊
Dzięki, ja też trzymam 🤞

reklama
Dzień doberek, u mnie z rana biel wizira. @ dalej nie mam ale w nocy czułam ciągnięcie, więc obstawiam że przyjdzie.
btw przyszedł mi termometr z afertyl Medel..ma któraś z Was? Dałam się złapać, że niby łączy się z apka OVY a tu ciul....przy parowaniu nie ma tego modelu do wyboru :/ a po drugie jak dostanę @ od kiedy mierzyć temp? Po@?
Tak sobie rozkminiam, że mam 33 lata, 10 miesięcznego synka, gdzie udało się zajść od razu w oparciu o paski a teraz jak przyszły cykl dalej nic z tego czeka mnie wiele badań czy organizm już nie ten :/
W teorii zdrowa para ma rok na zajście w ciąże. Ja myślę, że warto się badać i zwiększać swoje szanse, bo jeżeli jest jakiś mankament, problem, wiedząc o nim- szybciej można przeciwdziałać albo zacząć leczenie.
A temperaturę po okresie zaczyna się mierzyć.

A co to za mop, że taki wymarzony ?😃
Nie no wymarzonym to on nie był 😄 nie wymyślam raczej drogich prezentów, bo mojej rodziny po prostu na to nie stać. Pytali co chce dostać to odpowiadałam to co w danym momencie jest mi potrzebne, a co nie nadszarpnie ich budżetu, a wtedy był to zwykły mop z Vilendy 🫣 ja lubię dostawać praktyczne prezenty 😁

Dzień doberek, u mnie z rana biel wizira. @ dalej nie mam ale w nocy czułam ciągnięcie, więc obstawiam że przyjdzie.
btw przyszedł mi termometr z afertyl Medel..ma któraś z Was? Dałam się złapać, że niby łączy się z apka OVY a tu ciul....przy parowaniu nie ma tego modelu do wyboru :/ a po drugie jak dostanę @ od kiedy mierzyć temp? Po@?
Tak sobie rozkminiam, że mam 33 lata, 10 miesięcznego synka, gdzie udało się zajść od razu w oparciu o paski a teraz jak przyszły cykl dalej nic z tego czeka mnie wiele badań czy organizm już nie ten :/
10 miesięcy po porodzie organizm może jeszcze nie być gotowy 🙂 trzymam kciuki, żeby szybko się udało

Nie no wymarzonym to on nie był 😄 nie wymyślam raczej drogich prezentów, bo mojej rodziny po prostu na to nie stać. Pytali co chce dostać to odpowiadałam to co w danym momencie jest mi potrzebne, a co nie nadszarpnie ich budżetu, a wtedy był to zwykły mop z Vilendy 🫣 ja lubię dostawać praktyczne prezenty 😁
Ale praktyczny, to najważniejsze, lepiej dostać coś co będziemy używać, niż coś co będzie bezsensownie stało i zbierało kurz😀

Ja dzisiaj siknęłam kontrolnie 9 dni po ovi i jeszcze jest niestety w organizmie. U mnie się do 11 dnia po utrzymuje... muszę się uzbroić w cierpliwość a kiepsko idzie.
Ja zauważyłam że u mnie ovi utrzymuje się dłużej jak jest w postaci pena, ostatnio miałam w formie strzykawki i 7 dnia po zastrzyku nie było już śladu na teście.

Jak ja na 30-stke mówiłam co chce dostać, a w sumie wcześniej na święta to nikt mi nie chciał dać takiego prezentu 😄 a chciałam mopa 🫣 w ostateczności dostałam 😆
Ja na 30 dostałam od męża wymarzony zestaw kosmetyków z kolekcji z Harrego Pottera 🥰🥰 A kilka dni temu kupił mi robota planetarnego i stwierdził, że to dodatek do urodzin (miałam je prawie miesiąc temu) 🫣🫣

reklama
Nic mi nie mów o przeczuciach 🙈 nic mi tak nie zryło bani jak pewność, że się uda bo owulacja przypadła na rocznicę śmierci babci ...no przecież babcia musi pomóc 😂 Nie pomogła i pewnie cisnęła ze mnie bekę 😂
Ale mi dzień tym zrobiłaś 😂
Dobrze ze nie jestem w tym sama

U nas to, że się liczy czas do śmierci i lub czas odejścia - dwie wersje u nas królują.
Wierzcie albo nie,od małego te przesady królują u mnie w rodzinie i faktycznie nie robię takich prezentów 🫣 chyba podświadomość robi swoje

Do góry