Kitsune
Moderator
Nie czuję w ogóle owulki która podobno teraz powinna być. I czuję się"rozbita"Co tu się dzieje czekamy na zdjęcia porannych testów! A czujesz się jakoś hmm.. inaczej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie czuję w ogóle owulki która podobno teraz powinna być. I czuję się"rozbita"Co tu się dzieje czekamy na zdjęcia porannych testów! A czujesz się jakoś hmm.. inaczej?
SuperanckoMam wynik. Beta 36,4 U/l
Dla mnie pinki testowa, przynajmniej u mnie tak wyglądała.Dziewczyny głupia sytuacja... Już chyba na głowę dostałam Teoretycznie dopiero od wczoraj testy owu wychodzą pozytywne, jestem dopiero 6 dni po miesiączce ale tak mega dziwny mam ten cykl że coś mnie tknęło i zrobiłam ciążowy... Powiedzcie mi, o co do choinki chodzi?
Też tak myślałam, ale ona jest normalnie różowa... U Ciebie też taka była?Dla mnie pinki testowa, przynajmniej u mnie tak wyglądała.
U mnie taka bardziej szara. Może być jak pisała @Agnes4312 że to jakiś biochem i jeszcze szczątkowe ilości beta się utrzymują a oczyściłaś się sama .Też tak myślałam, ale ona jest normalnie różowa... U Ciebie też taka była?
Ej no.. Faktycznie dziwne. Tym bardziej, że to nie jeden testDziewczyny głupia sytuacja... Już chyba na głowę dostałam Teoretycznie dopiero od wczoraj testy owu wychodzą pozytywne, jestem dopiero 6 dni po miesiączce ale tak mega dziwny mam ten cykl że coś mnie tknęło i zrobiłam ciążowy... Powiedzcie mi, o co do choinki chodzi?
nieee, jednak punkcja raczej w poniedziałek, rosną sobie powolutku - ale ważne, że w tym samym tempie wszystkieYeaaa! Super! Czyli czwartek wizyta i najpewniej, zgodnie z wcześniejszymi planami - w sobotę punkcja?
Tylko ten Facelle akurat wygląda na zalany, więc jego nie brałabym pod uwagę do oceny.Ej no.. Faktycznie dziwne. Tym bardziej, że to nie jeden test
One już mnie nieźle w poprzednim cyklu naoszukiwały, dlatego też poleciałam po innyTylko ten Facelle akurat wygląda na zalany, więc jego nie brałabym pod uwagę do oceny.