anyżowa
Fanka BB :)
Dobry pomysłZrobię rano z porannego moczu, mam 3 różne więc pierdyknę wszystkie. A co. Jeśli będzie cokolwiek widać to lecę na betę.
Super!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobry pomysłZrobię rano z porannego moczu, mam 3 różne więc pierdyknę wszystkie. A co. Jeśli będzie cokolwiek widać to lecę na betę.
Super!!
Moim zdaniem 1 zakłamany test oki, ale dwa różne???Dziewczyny głupia sytuacja... Już chyba na głowę dostałam Teoretycznie dopiero od wczoraj testy owu wychodzą pozytywne, jestem dopiero 6 dni po miesiączce ale tak mega dziwny mam ten cykl że coś mnie tknęło i zrobiłam ciążowy... Powiedzcie mi, o co do choinki chodzi?
Yeaaa! Super! Czyli czwartek wizyta i najpewniej, zgodnie z wcześniejszymi planami - w sobotę punkcja?Melduję się po wizycie: 11 ładnych pęcherzykow, największy 14 mm, endometrium 8 mm w czwartek następny podgląd
Cieszę się ogromnieMam wynik. Beta 36,4 U/l
Mega dziwna sytuacja. A może to po lekach, które mogą fałszować wynik? Trzymam kciuki żeby jednak okazało się to pozytywną niespodzianką.Dziewczyny głupia sytuacja... Już chyba na głowę dostałam Teoretycznie dopiero od wczoraj testy owu wychodzą pozytywne, jestem dopiero 6 dni po miesiączce ale tak mega dziwny mam ten cykl że coś mnie tknęło i zrobiłam ciążowy... Powiedzcie mi, o co do choinki chodzi?
Owulację miałam około 14 sierpnia, robiłam tylko testy i 13 był pik. Seksu było dużo, ostatnie stosunki 3 dni przed okresem i dzień po. Oczywiście już na rano jestem przygotowanaMoim zdaniem 1 zakłamany test oki, ale dwa różne???
Może ten okres to nie był @. Czekam na kolejny test i betę. Ja chyba powtorzyłabym jeszcze raz ten test.️️ a kiedy miałaś owulacje przed tym "@" i jak potwiedzona?
No właśnie się zastanawiam, bo od kilku dni biorę ten magnez który jest tu na forum uważany za "ciążotwórczy". I to jest jedyną zmiana jaka nastąpiła w ostatnim czasie. Ale to dopiero kilka dni no i raczej chyba magnez nie wpłynąłby na wynik testu?Mega dziwna sytuacja. A może to po lekach, które mogą fałszować wynik? Trzymam kciuki żeby jednak okazało się to pozytywną niespodzianką.
Od jutra zaczynam ponowną stymulację i w poniedziałek lecę na monitoring. Liczę, że na pozniedziałkowej wizycie moja ginekolog dołoży mi jeszcze jakieś badania.
To z magnezu raczej nie powinno, chyba że faktycznie jest to magnez ciążotwórczy a przed ostatnią miesiączka robiłaś test ciążowy?Owulację miałam około 14 sierpnia, robiłam tylko testy i 13 był pik. Seksu było dużo, ostatnie stosunki 3 dni przed okresem i dzień po. Oczywiście już na rano jestem przygotowana
No właśnie się zastanawiam, bo od kilku dni biorę ten magnez który jest tu na forum uważany za "ciążotwórczy". I to jest jedyną zmiana jaka nastąpiła w ostatnim czasie. Ale to dopiero kilka dni no i raczej chyba magnez nie wpłynąłby na wynik testu?
Cześć, nie jestem na kreskach zapisana ale wypowiem się bo miałam taką samą sytuację.Dziewczyny głupia sytuacja... Już chyba na głowę dostałam Teoretycznie dopiero od wczoraj testy owu wychodzą pozytywne, jestem dopiero 6 dni po miesiączce ale tak mega dziwny mam ten cykl że coś mnie tknęło i zrobiłam ciążowy... Powiedzcie mi, o co do choinki chodzi?
Robiłam i to kilkaTo z magnezu raczej nie powinno, chyba że faktycznie jest to magnez ciążotwórczy a przed ostatnią miesiączka robiłaś test ciążowy?
Dziękuję za informacje Już myślałam że wszystko związane z ciążą w życiu przeszłam, ale widzę że życie jednak jeszcze mnie może czymś zaskoczyć.Cześć, nie jestem na kreskach zapisana ale wypowiem się bo miałam taką samą sytuację.
W dniu dostania okresu zrobiłam test i był negatywny. A w 8 DC zrobiłam kolejny test bo nagle zaczęłam plamić (okres już mi się skończył, u mnie trwały 4 dni miesiączki) w tym samym dniu bhcg miałam 64.
Okres wyglądał normalnie. Na USG endometrium wskazywało, że był to okres. Progesteron też bo wynik był 0,3. Dwa dni później bhcg 17. Oczyściłam się sama.
Lekarz u mnie obstawiał dwie wersje:
1. CP i macica nie wiedziała że jest ciąża
2. Ciąża zagnieździła się w dniu dostania okresu i się nie utrzymała.
Także lepiej skonsultuj to z lekarzem
Co tu się dzieje czekamy na zdjęcia porannych testów! A czujesz się jakoś hmm.. inaczej?Dziewczyny głupia sytuacja... Już chyba na głowę dostałam Teoretycznie dopiero od wczoraj testy owu wychodzą pozytywne, jestem dopiero 6 dni po miesiączce ale tak mega dziwny mam ten cykl że coś mnie tknęło i zrobiłam ciążowy... Powiedzcie mi, o co do choinki chodzi?