anyżowa
Fanka BB :)
No i właśnie tego dotyczyła moja odpowiedź.
Haha no to dogadałyśmy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i właśnie tego dotyczyła moja odpowiedź.
Myślałam, że wymazy w ramach wizytyNo i właśnie tego dotyczyła moja odpowiedź.
Nie, nie. Wymazy sobie płaciłam, bo to idzie do zewnętrznego laboratorium.Myślałam, że wymazy w ramach wizyty
Ej serio coś widać ale numer... No po prostu nie wiem co napisać. Co planujesz z tym dalej robić?Dziewczyny głupia sytuacja... Już chyba na głowę dostałam Teoretycznie dopiero od wczoraj testy owu wychodzą pozytywne, jestem dopiero 6 dni po miesiączce ale tak mega dziwny mam ten cykl że coś mnie tknęło i zrobiłam ciążowy... Powiedzcie mi, o co do choinki chodzi?
Wydaje mi się, że facelle zalany. Ale pinki nie wygląda źle. A miałaś normalną miesiączkę taką jak zwykle?Dziewczyny głupia sytuacja... Już chyba na głowę dostałam Teoretycznie dopiero od wczoraj testy owu wychodzą pozytywne, jestem dopiero 6 dni po miesiączce ale tak mega dziwny mam ten cykl że coś mnie tknęło i zrobiłam ciążowy... Powiedzcie mi, o co do choinki chodzi?
Zrobię jutro z porannego moczu i zobaczę ;P Ten facelle robiłam rano ale późno, a pink po południu. No przecież nie ma opcji na ciążę, niby jak. Dopiero co miałam okres. Aczkolwiek z drugiej strony jestem przerażona że to może znowu być CP.Ej serio coś widać ale numer... No po prostu nie wiem co napisać. Co planujesz z tym dalej robić?
Tak. Była trochę mniej obfita niż się spodziewałam, ale generalnie normalna. Ciekawa sytuacja.Wydaje mi się, że facelle zalany. Ale pinki nie wygląda źle. A miałaś normalną miesiączkę taką jak zwykle?
najlepiej zrobić jeszcze test albo od razu skoczyć na betę, bo to dość dziwna akcjaTak. Była trochę mniej obfita niż się spodziewałam, ale generalnie normalna. Ciekawa sytuacja.