Martxx1
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O cholera, nieźleJa ten cały cykl czuje owulacje. Testowałam cały miesiąc żeby zobaczyć jak to wygląda i to mój ostatni cykl z testami owu za mocno się nakręcam przez nie
I owu chyba serio było dopiero 22 dc, bo czułam jajniki, ale za to śluz jakiś płodny cały cykl hahaO cholera, nieźle
A u mnie właśnie ten cykl jakiś dziwny, krótki bo już (chyba) pik, a ja ani jajników nie czuję ani śluz nie taki jak zawsze Do tego dzisiaj rano trochę śluzu z delikatnym dodatkiem krwi się pojawiło też cholera wie skąd i baaaardzo delikatne kłucie podbrzusza. Może to ten ciążotwórczy magnez który biorę od kilku dni?I owu chyba serio było dopiero 22 dc, bo czułam jajniki, ale za to śluz jakiś płodny cały cykl haha
Tak około tydzień po owulacji badanie progesteronuDziewczyny wie może któraś z was jak sprawdzić niedomoge ciałka żółtego ? Kiedy to zbadac, w jakich dniach cyklu? Jestem tydzień po owu (monitoring), czy teraz da się to sprawdzić ? Czy trzeba od razu po owu ?
Ale ponoć powinno się zbadać kilka razy i czy progesteron za szybko nie spada. Jakbym poszla jutro to potem po ilu dniach znowu ?Tak około tydzień po owulacji badanie progesteronu
Ja myślę, że taka krecha jest chyba niemożliwa 7dpo. Jest szansa, że owu była wcześniej?Dziewczyny... Jestem ok 7-8 dni po owulacji. Jestem zapisana na testowanie na 14stego, ale zupełnie przypadkowo dziś rano znalazłam test w domu (myślałam, że nie mam żadnych ) i pomyślałam "a co mi tam, nasikam". I taka sytuacja... Może przedwczesna decyzja, ale od razu pobiegłam na betę, wynik ma być dziś wieczorem. Nadmienię, że ja zielona w tych sprawach, więc działam tak, jak nauczyłam się od Was tutaj, że trzeba tą betę sprawdzić Może to coś, a może nic... Co myślicie, droga komisjo?
Tule mocno bądź silna dla swojego dziecka.Kochana, u mnie powtórka z rozrywki. Kreska już dziś prawie niewidoczna. Beta to tylko formalność. Potwiedzam tylko kolejny biochem. Jak lekarz się zgodzi to od razu zrobimy ostatni transfer i zamkniemy temat.