AnnMar88
Moderator
Dopiero za tydzień 7.11. Ciekawe co tam się pokażeA kiedy idziesz na jakieś usg?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero za tydzień 7.11. Ciekawe co tam się pokażeA kiedy idziesz na jakieś usg?
Ja też jutro sikam, to na pewno z impetem rozpoczniemy listopad już nabijając dobre statystyki U mnie w jednej apce mam dzień spóźnienia, w drugiej 2 dni, ALE wg moich wyliczeń to dopiero 3.11 powinnam dostać @, więc się nie nakręcam.Gratulacje @Aksamitka28
Ja na tej fali ciążo-testowej teraz obsikałam swojego patyka i nadal nic tylko zmarnowałam. Jutro ostateczna próba jednak.
Ej, no to ja zanim założyłam konto tu , starałam się rok, więc też już długo . Nie chcesz widzieć jakie frazy w goglach ja wpisywałam, po powrocie od endokrynologa i tym sposobem znalazłam się tu jako zbłądzona owca oto jestem i dziękuję losowi, stąd dowiedziałam się jak to wszystko działaJa nie podczytywałam Wróciłam od lekarza zaryczana, bo już dłuższy czas były problemy, poczytałam w pociągu o PCOSie i tak jakoś przypadkiem trafiłam tutaj.
A może faktycznie będziesz miała mega szybką owulke przez clo i już będzie po zanim dojdziesz na usgDopiero za tydzień 7.11. Ciekawe co tam się pokaże
Ale Ty chyba od razu na kreski trafiłaś, nie? Ja byłam na staraczkach za czasów jak tam się dużo działoEj, no to ja zanim założyłam konto tu , starałam się rok, więc też już długo . Nie chcesz widzieć jakie frazy w goglach ja wpisywałam, po powrocie od endokrynologa i tym sposobem znalazłam się tu jako zbłądzona owca oto jestem i dziękuję losowi, stąd dowiedziałam się jak to wszystko działa
Tak, ja bardziej na kreskach, ale na staraczkach też byłam.Ale Ty chyba od razu na kreski trafiłaś, nie? Ja byłam na staraczkach za czasów jak tam się dużo działo
Wcześniej też dużo mniej się udzielałamAle Ty chyba od razu na kreski trafiłaś, nie? Ja byłam na staraczkach za czasów jak tam się dużo działo
Dziękuje Ci za ten miesiąc, w którym (przy wielu trudnościach) świetnie dawałaś sobie radę i wspierałaś każdą z nas Powodzenia w listopadzieMoje drogie, dziękuję bardzo każdej z Was za uczestnictwo w październikowym wątku. Jesteście wspaniałe
Nieoceniona pomoc, nieocenione źródło dobra, wiedzy i wsparcia
Serdecznie raz jeszcze gratuluję wymarzonych 2 kreseczek Wam dziewczyny :
@Lilayne
@Sunflowerxxx
@Sanderson
@WildestDreams
@Piq
@Gwen89
@Martxx1
@bleucoco
@Olgamat180
@Aksamitka28
Życzę Wam nudnych 9ciu miesięcy ciąży, żeby to był wspaniały i szczęśliwy czas oczekiwania na wymarzone pociechy
Bardzo mocno tule też te z Was, które doświadczyły w tym miesiącu strat i ogromnego smutku, którego nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić
@Myszko
@Bolilol
@Avy
Głęboko wierzę, że los uśmiechnie się już niedługo do Was i wynagrodzi z nawiązką wylane łzy jesteście wojowniczkami i przykładami godnymi naśladowania a Wasze zmagania w końcu muszą zakończyć się happy endem, nie widzę innej opcji!
Gratuluję też kobietkom, które przeżyły w tym miesiącu drożność jajowodów
@amusedxxx
@nieznośne_poplątanie
Jesteście dzielne i silne, życzę Wam, żeby w przeciągu 3 miesięcy udało się zajść w ciąże i te katusze nie poszły na marne , nie chce widzieć innego scenariusza!
Z wszystkimi z Was, które zobaczyły te koszmarne białe testy, albo nadeszła znienawidzona @ łączę się w bólu i smutku, i z nadzieją liczę na to, że następny cykl będzie Nasz
Koniecznie!Też lubię tą atmosferę i Was Monitorujmy co u nas, utrzymujmy ze sobą kontakt, ale może idźmy już z tych kresek, co?