reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Ja dostałam wynik biocenozy - wyglada ok - brak grzybów, brak leukocytów, brak Clue cells, brak pałeczek g-, tylko pojedyncze ziarenkowce g+ i muszę zwiększyć ilość lactobacillus bo stanowią tylko ok. 20%. Macie doświadczenie z doustnymi probiotykami ginekologicznymi - polecacie jakieś konkretne?
Niestety nie 😐

reklama
Dziewczyny jestem maga wkurzona
Pomóżcie mi
Byłam wczoraj na usg lekarz widziała na usg pęcherzyk
Nie kazała zrobić bety ani progesteronu
Tylko przed wizyta na za dwa tygodnie
Mówiłam dobrze nie wytrzymałam poszłam dziś
Beta wyszła 110 a progesteron 20,14

Mega się kurzyłem bo mega niska wartość
W czwartek lecę na kontrole przyrostu bety
Co myślicie ? Jeśli ona widziała już pęcherzyk to dlaczego ta beta jest taka niska

Dziewczyny jestem maga wkurzona
Pomóżcie mi
Byłam wczoraj na usg lekarz widziała na usg pęcherzyk
Nie kazała zrobić bety ani progesteronu
Tylko przed wizyta na za dwa tygodnie
Mówiłam dobrze nie wytrzymałam poszłam dziś
Beta wyszła 110 a progesteron 20,14

Mega się kurzyłem bo mega niska wartość
W czwartek lecę na kontrole przyrostu bety
Co myślicie ? Jeśli ona widziała już pęcherzyk to dlaczego ta beta jest taka niska
Zrób przyrost po 48h i sprawdź czy jest w normie. Nic więcej nie pomożemy. I ja bym raczej zmieniła ginekologa na Twoim miejscu 🙃

reklama
Mój ostatnii post na kreskach 🙈 mam taką cichą nadzieję i będzie krótko o mocy "odpuszczenia" 😂
Już kiedyś pisałam, że albo się komórki łączą albo nie 🤷 i albo działa, albo nie....
Dlaczego mówię o odpuszczeniu ? Bo jestem ostatnii miesiąc na wychowawczym i musiałabym składać kolejny wniosek w czwartek, bo sikam na testy od zeszłego poniedziałku...bo już 3 razy płakałam w tym cyklu, że wszystko jest bez sensu i nakręciłam się jak szczerbaty na suchary fałszywą kreską jakieś 5 dni po owulacji (albo mniej 🤷).
Zaczęłam cykl z castangusem, mąż pił 3 dni flavamed i nie mam bladego pojęcia, czy to pomogło 🤷 może tak miało być, może właśnie to był pomysł na nas tym razem 🙂
Trzymam za Was mocno kciuki i mam nadzieję tu nie wracać, bo jak wiemy wczesna ciąża to dużo znaków zapytania 🤷
Dzięki Wam za wszystko i wysyłam na ten koniec miesiąca całą masę ciążowych wirusków 🥰🥳😘

Załączniki

• Screenshot_2023-10-31-16-41-10-352_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-10-31-16-41-10-352_com.android.chrome.jpg
    153,7 KB · Wyświetleń: 153
Do góry