Lwica1410
Fanka BB :)
Cudne wieści z "rana". Mam straszne opóźnienia w czytaniu.Nie wiem co powiedzieć boję się cieszyć, bo to początek początku, ale wygląda na to, że coś ruszyło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudne wieści z "rana". Mam straszne opóźnienia w czytaniu.Nie wiem co powiedzieć boję się cieszyć, bo to początek początku, ale wygląda na to, że coś ruszyło
Do najbliższego punktu mamy okł 70km, czas nas nie puszczaNie macie możliwości dowieźć na badanie w lodówce ? Kiedyś tylko tak robiono warto zapytać w domowych warunkach zawsze łatwiej
Chciałabym mojemu mężowi pomóc, ale myślę że mogło by to przynieś odwrotny efekt.Kosinka to dobrze, że rozmawiacie o tym. Szczera rozmowa, wzajemne wsparcie i działanie rodzi sukces
Ja wierzę, jakie to musi być stresujące badanie dla faceta. Nie jest to takie łatwe wejść do pokoiku i się "spuścić" ot tak... My byliśmy razem akurat Zobaczył kawałek mojego cycka i było po sprawie
W badaniu bety mam doświadczenie zacznę w poniedziałek idę na badanieOlgamat180 no ewidentnie ciąża jest - przynajmniej tak wskazuję test Przypomnij ile dni po owu jesteś Może nie ma się czym martwić i trzeba czekać do pierwszej wizyty a najlepiej to tą betę z 2x zrobić i będzie sprawa jaśniejsza
Mam nadzieję, że się nie rozczarujesz i przyrost bety będzie prawidłowyNie wiem co powiedzieć boję się cieszyć, bo to początek początku, ale wygląda na to, że coś ruszyło
Ja też miałam dni, że się złościłam ale zaciskałam zęby by nie palnąć nic głupiego. Posiadam cały czas świadomość że to badanie jest bardzo wymagające i większość czasu jestem raczej wsparciem. Ja się nawet modliłam by problem leżał tylko i wyłącznie po mojej stronieU mnie pan mąż po badaniu, czekamy na wyniki do 12-13, potem o 19 moja wizyta.
Z tymi badaniami męskimi to jest trudny, ale tez myśle, że oni musza sami dojrzeć i uświadomić sobie, że to jest potrzebne. Ja trochę ponarzekalam, trochę się powsciekalam, nie byłam niestety miła bo wjechały oczywiście teksty „jak nie chcesz iść to znaczy, że ci nie zależy” . Trochę przymknęłam się, był ten ślub, urlop, on zobaczył ile ja rzeczy badam to sam powiedział że się umówił. Martwię się tylko, że ta nasza przerwa może być za krótka, No ale wezmiemy na to poprawkę…
Mnie się wydaje, że to nie są najgorsze wyniki.Dziewczyny mamy wyniki nasienia. Wszystko w normie poza ruchliwością
Ruch postępowy a+b 14,7% a powinien być większy niż 30%. Ruch całkowity a+b+c 30,83% a powinien być większy niż 42%. Tego typu a jest tylko 0,83% Mam załamkę, zdążyłam już sobie popłakać. Mąż poza domem to chociaż tego nie widział. Razem pojdziemy do lekarza, zobaczymy co powie, ale czy ktoś z Was tez się z takimi leniuchami boryka? Jak im pomoc? Jakie suple? Dieta? Ruch?
Przy tej obniżonej ruchliwości lepkość i aglutynacja są w normie, wiec to nie ich wina. Chyba, że to przez tą za krótka abstynencje nie całe 3 dni…
Procenty ruchu procentami ruchu, najpierw podaj koncentrację, bez koncentracji się tego nie oceniaDziewczyny mamy wyniki nasienia. Wszystko w normie poza ruchliwością
Ruch postępowy a+b 14,7% a powinien być większy niż 30%. Ruch całkowity a+b+c 30,83% a powinien być większy niż 42%. Tego typu a jest tylko 0,83% Mam załamkę, zdążyłam już sobie popłakać. Mąż poza domem to chociaż tego nie widział. Razem pojdziemy do lekarza, zobaczymy co powie, ale czy ktoś z Was tez się z takimi leniuchami boryka? Jak im pomoc? Jakie suple? Dieta? Ruch?
Przy tej obniżonej ruchliwości lepkość i aglutynacja są w normie, wiec to nie ich wina. Chyba, że to przez tą za krótka abstynencje nie całe 3 dni…
Procenty ruchu procentami ruchu, najpierw podaj koncentrację, bez koncentracji się tego nie ocenia