reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Dziękuję! Też sobie tego życzę. 🫣 Ostatni okres miałam tak bolesny, że brałam 3 różne tabletki jednocześnie, więc mam nadzieję, że ta drożność nie będzie bardziej bolesna. 😅
Weź sobie coś przeciwbólowego na godzinę przed zabiegiem. Ja nie wzięłam i później żałowałam, bo trochę bolało. Ale na spokojnie do przeżycia :)

reklama
Dziękuję! Też sobie tego życzę. 🫣 Ostatni okres miałam tak bolesny, że brałam 3 różne tabletki jednocześnie, więc mam nadzieję, że ta drożność nie będzie bardziej bolesna. 😅
Też trzymam kciuki żeby badanie było szybkie i bezbolesne🤞. Daj znać jak będziesz po. Bardzo jestem ciekawa, bo dziś miałam pobierane wymazy do drożności.

Też trzymam kciuki żeby badanie było szybkie i bezbolesne🤞. Daj znać jak będziesz po. Bardzo jestem ciekawa, bo dziś miałam pobierane wymazy do drożności.
Przede mną narazie kontrast i diagnoza, potem lekarz zdecyduje. @nieznośne_poplątanie trzymam kciuki i tak jak dziewczyny już napisały, daj znać jak po badaniu 👍

Napisałabym, że nie ma się czym stresować, ale wiem, że to tylko takie pierdolenie ;)
Będzie dobrze :)
Takie pierdolenie też się czasem przydaje ;) Pamietam moją pierwszą histeroskopie i to jak położna głaskała mnie w jej trakcie po kolanie, żeby dać mi chociaż takie wsparcie ;)

@nieznośne_poplątanie może i nie będzie jutro przyjemnie, ale tak jak mówi Avy - będzie dobrze, tylko koniecznie weź coś przeciwbólowego przed ;)

Jestem dwa dni po i już mnie ręka świerzbi (dyskomfort w podbrzuszu, piersi wrażliwsze uczucie mokrości)... a wzrok przy siusiu ląduje na kuferku z testami - masakra, muszę zrobić 1 krok - sama przed sobą przyznaję jestem uzależniona od testowania 😇🤣😂 oczywiście w środę będą już bo z amazone idą paski, tego nigdy mi nie szkoda obsikać, za to pinki czekają.🙃🫠😉

reklama
Dziękuję!
O nieeee, to musiał być koszmarny okres, skoro 3 kalibry tabletek poszły w ruch😑
W takim razie, bądź spokojna, bo chyba gorzej już być nie może😀
Będziesz brała coś przed zapobiegawczo? O której masz?
Też się tak pocieszam. :D Tak, lekarz kazał wziąć godzinę wcześniej paracetamol, Ibuprom i pyralginę, którą ja zamienię sobie na naproksen, bo jestem uczulona. 18:30 😊
Weź sobie coś przeciwbólowego na godzinę przed zabiegiem. Ja nie wzięłam i później żałowałam, bo trochę bolało. Ale na spokojnie do przeżycia :)
Wezmę. Tyle kobiet robi to bez znieczulenia, to ja na tabsach też sam radę!
Napisałabym, że nie ma się czym stresować, ale wiem, że to tylko takie pierdolenie ;)
Będzie dobrze :)
A Ty jak się czujesz po transferze?
Dziękuję. Trzymam kciuki za czyste wymazy.
Przede mną narazie kontrast i diagnoza, potem lekarz zdecyduje. @nieznośne_poplątanie trzymam kciuki i tak jak dziewczyny już napisały, daj znać jak po badaniu 👍
Dziękuję!
Takie pierdolenie też się czasem przydaje ;) Pamietam moją pierwszą histeroskopie i to jak położna głaskała mnie w jej trakcie po kolanie, żeby dać mi chociaż takie wsparcie ;)

@nieznośne_poplątanie może i nie będzie jutro przyjemnie, ale tak jak mówi Avy - będzie dobrze, tylko koniecznie weź coś przeciwbólowego przed ;)
Tyle nieprzyjemnych procedur medycznych za mną, to sobie dopiszę jeszcze kolejną do kartoteki. 😅To prawda, czasem takie pierdolenie i drobne gesty potrafią podnieść na duchu.
@nieznośne_poplątanie mocno trzymam kciuki, daj proszę znać po 🤞
Dziękuję! Oczywiście dam znać, ale pozwól, że bez transmisji live. 😆

Do góry