reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Dzień dobry .
Moja niedziela zaczęła się tak, że miałam budzik nastawiony na 4.30, bo tak mierze temperaturę i już od tej pory nie mogłam zasnąć, kręciłam się z boku na bok🥴😵‍💫
A miałam się wyspać😆
W załączniku dodam swój wykres, może ktoś rzuci okiem czy wygląda ok, bo ja nowicjuszka w tej materii.
A powiedzcie mi, czy po wykresie rozpoznam, że niedługo okres, będzie jakiś drastyczny spadek temperatury czy coś, a jeżeli tak to ile przed?
Dzisiaj jestem 9 dpo.
bardzo ładnie to wygląda :) temperatura spada różnie, niektórym przed okresem, innym dopiero w trakcie, nie ma reguly

reklama
To testy one step i owulaki też

Załączniki

• 71X5bFvwmHL._AC_SL1500_.jpg
    71X5bFvwmHL._AC_SL1500_.jpg
    121,2 KB · Wyświetleń: 49
Dzień dobry! U mnie 29 dc i nadal brak objawów PMS. Trzeci dzień utrzymuje mi się bardzo duża ilość śluzu mlecznego/żółtego. Bez wkładki ani rusz! To samo miałam z synem. Wygląda jak infekcja tyle tego jest, ale bezzapachowe. Brak plamień od czwartku po nitce krwi w śluzie 🤞🏻 Jutro 12 dpo i testuję. Czuję adrenalinkę i podekscytowanie. Nastawienie zmienia mi się jak w kalejdoskopie 😂 W jednym momencie mówię, że przecież wiem że TO TO, a w drugim schodzę na ziemię i zaczynam mieć depresyjne myśli, że znów się rozczaruję. Obym tylko nie miała takiego zjazdu jak miesiąc temu, jeśli zobaczyłabym jutro biel :( Ciężko już dziś nie myśleć. Czekam na jutro 🤞🏻

Dzień dobry! U mnie 29 dc i nadal brak objawów PMS. Trzeci dzień utrzymuje mi się bardzo duża ilość śluzu mlecznego/żółtego. Bez wkładki ani rusz! To samo miałam z synem. Wygląda jak infekcja tyle tego jest, ale bezzapachowe. Brak plamień od czwartku po nitce krwi w śluzie 🤞🏻 Jutro 12 dpo i testuję. Czuję adrenalinkę i podekscytowanie. Nastawienie zmienia mi się jak w kalejdoskopie 😂 W jednym momencie mówię, że przecież wiem że TO TO, a w drugim schodzę na ziemię i zaczynam mieć depresyjne myśli, że znów się rozczaruję. Obym tylko nie miała takiego zjazdu jak miesiąc temu, jeśli zobaczyłabym jutro biel :( Ciężko już dziś nie myśleć. Czekam na jutro 🤞🏻
powodzenia jutro!

wczoraj byłam w rossku i kupiłam 7 facelle i 3 pinki i jeszcze zamówiłam 10 pinków 😂 ja już teraz leję, bo czekam aż mi się podwójny strzał z ovitrelle wypłucze, ale na pinku mam tak jebitną krechę dzisiaj, że nie wiem kiedy to się stanie 🙈
Jak jutro wszystko pójdzie zgodnie z planem to też robię zaopatrzenie 🙈
Już masz 8 dni po ovi, nie? Niby utrzymuje się 10 dni, więc zaraz powinno już być niewidoczne na testach ;) Chociaż podwójna dawka to czort wie ;)

reklama
Jak jutro wszystko pójdzie zgodnie z planem to też robię zaopatrzenie 🙈
Już masz 8 dni po ovi, nie? Niby utrzymuje się 10 dni, więc zaraz powinno już być niewidoczne na testach ;) Chociaż podwójna dawka to czort wie ;)
rób rób 😁

Tak, robiłam sobie w ubiegłą sobotę o 21.20 - tylko 2 zastrzyki. Więc nie wiem, czy to ma jakiś wpływ. Wczoraj poszłam rano badać proga przed transferem tak dla siebie i dorzucilam betę przy okazji z ciekawości, ale nie mam wyników jeszcze, a po tym pinku to się tak nie zapowiada, żeby zeszło np. do środy

Do góry