reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Dziekuję za wszystkie kciuki, jestem strasznie wzruszona 🥹 już wróciłam do domu, Bombelek na pokładzie, zaliczyłam frytki z maczka po drodze i w sumie nie wiem co że sobą zrobić 🙈

@anyżowe_love wpisz mnie proszę na 28.10 na testowanie
No to wgryzaj się mały Bąblu! 💚 Kreskowe ciotki czekają na dwie kreski. :D 🤞🍀

reklama
Właśnie u mnie jakoś dziwnie... Wczoraj zrobiłam test i bialo(28dc). Dzisiaj powinnam dostać @( chociaż czasami zdarzają mi się cykle 29-30 dniowe). Córka obudziła mnie po 5...Zawsze okres dostawałam z samego rana przy siusianiu, a dzisiaj cisza. O 7 szłam na pobranie krwi, żeby zbadać tsh, to przy okazji zrobiłam betę 🤣 teraz zaczęłam plamić, więc albo się rozkręci @, albo to to o czym marzę i wgryza się bejbik. 😅 i nie wiem czy mój łeb już sobie coś wkręca, czy faktycznie pieką mnie cycki 🙈 wyniki bety około 17, więc zobaczymy czy szybciej rozkręci się okres czy wynik mnie miło zaskoczy😅
Oki dawaj znać jak będzie wynik bety🙂
Doczytałam, i zanotowałam 🩸
Szkoda😒

Ostatnia edycja:
Dziekuję za wszystkie kciuki, jestem strasznie wzruszona 🥹 już wróciłam do domu, Bombelek na pokładzie, zaliczyłam frytki z maczka po drodze i w sumie nie wiem co że sobą zrobić 🙈

@anyżowe_love wpisz mnie proszę na 28.10 na testowanie
Po tych wszystkich złych chwilach, trzymam kciuki żeby zaświeciło dla Ciebie słoneczko! ❤

Dziewczyny bo nie wiem o co chodzi
We środę pisałam że przyszedł okres.
I długo się zaczynał czyli rozpoczął się tak jakby w środę wieczor i we czwartek był już mniejszy a wczoraj to już takie resztki ze wieczorem i po nocy były same brązowe plamy.
Rano to nawet po podcieraniu nic nie było. A teraz zaś zalało. Że nawet wkładkę przelało .
Nie wiem dlaczego

reklama
Dziewczyny bo nie wiem o co chodzi
We środę pisałam że przyszedł okres.
I długo się zaczynał czyli rozpoczął się tak jakby w środę wieczor i we czwartek był już mniejszy a wczoraj to już takie resztki ze wieczorem i po nocy były same brązowe plamy.
Rano to nawet po podcieraniu nic nie było. A teraz zaś zalało. Że nawet wkładkę przelało .
Nie wiem dlaczego
Ja niestety nie wiem co mogło spowodować taki dziwny okres🤷‍♀️

Do góry