Bolilol
Fanka BB :)
kochana jesteśNo to odliczamy ja melduje ze frytusie za bolilolka wczoraj już wjechały
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana jesteśNo to odliczamy ja melduje ze frytusie za bolilolka wczoraj już wjechały
Odpoczywaj, spróbuj zająć głowę czytaniem, serialem lub czymkolwiek wciągającym i myśl pozytywnie, powtarzając sobie co jakiś czas, że jesteś w ciąży, wszystko jest dobrze, a za kilka miesięcy urodzi się małe BolilątkoDziekuję za wszystkie kciuki, jestem strasznie wzruszona już wróciłam do domu, Bombelek na pokładzie, zaliczyłam frytki z maczka po drodze i w sumie nie wiem co że sobą zrobić
@anyżowe_love wpisz mnie proszę na 28.10 na testowanie
stety! Moj przykład pokazał ze lepiej później jak wcześniej a który to będzie dpo?Niestety albo stety czekam do poniedziałku, bo jestem u rodziny cały weekend i nie mam warunków na testowanie Mam za to objawy takie same jak miałam w poprzedniej ciąży (jeśli chodzi o śluz, bo tak to nawet PMS nie mam), więc jestem pełna nadziei, że w poniedziałek tam będzie ta druga kreseczka
Tak, taki mam plan - dzisiaj już nie robiłam bo uznałam, że przy takim obrazie usg to bez sensu A logika tu faktycznie nie gra Niemniej, umawiam na przyszły tydzień biocenozę, posiew i cytologię, żeby mieć wszystko przed kolejnym cyklem i ogarnąć drożność.trochę w tym brak logiki - niepotrzebnie robiłaś, ale był zaskakujący może zrób też we wtorek wyniki, dasz radę?
Brzmi jak dobry plan!Tak, taki mam plan - dzisiaj już nie robiłam bo uznałam, że przy takim obrazie usg to bez sensu A logika tu faktycznie nie gra Niemniej, umawiam na przyszły tydzień biocenozę, posiew i cytologię, żeby mieć wszystko przed kolejnym cyklem i ogarnąć drożność.
W poniedziałek będzie 12 dpostety! Moj przykład pokazał ze lepiej później jak wcześniej a który to będzie dpo?
Ja na clo byłam już kilka lat temu i wówczas towarzyszył mi tylko ból głowy i jajników, poziom złośliwości bez zmianU mnie poproszę @ wpisać. Przynajmniej co do dnia przyszła. Od poniedziałku Clo wjeżdża.
Czy mam uprzedzić męża o dziwnych zachowaniach?
To teraz czekamy na piękną kreseczkęDziekuję za wszystkie kciuki, jestem strasznie wzruszona już wróciłam do domu, Bombelek na pokładzie, zaliczyłam frytki z maczka po drodze i w sumie nie wiem co że sobą zrobić
@anyżowe_love wpisz mnie proszę na 28.10 na testowanie