reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Dziekuję za wszystkie kciuki, jestem strasznie wzruszona 🥹 już wróciłam do domu, Bombelek na pokładzie, zaliczyłam frytki z maczka po drodze i w sumie nie wiem co że sobą zrobić 🙈

@anyżowe_love wpisz mnie proszę na 28.10 na testowanie
Odpoczywaj, spróbuj zająć głowę czytaniem, serialem lub czymkolwiek wciągającym i myśl pozytywnie, powtarzając sobie co jakiś czas, że jesteś w ciąży, wszystko jest dobrze, a za kilka miesięcy urodzi się małe Bolilątko ❤️🤞

Niestety albo stety czekam do poniedziałku, bo jestem u rodziny cały weekend i nie mam warunków na testowanie :D Mam za to objawy takie same jak miałam w poprzedniej ciąży (jeśli chodzi o śluz, bo tak to nawet PMS nie mam), więc jestem pełna nadziei, że w poniedziałek tam będzie ta druga kreseczka 😍🙈
stety! Moj przykład pokazał ze lepiej później jak wcześniej 🙈✊ a który to będzie dpo?

trochę w tym brak logiki - niepotrzebnie robiłaś, ale był zaskakujący 😅 może zrób też we wtorek wyniki, dasz radę?
Tak, taki mam plan - dzisiaj już nie robiłam bo uznałam, że przy takim obrazie usg to bez sensu 🤦‍♀️ A logika tu faktycznie nie gra🤷‍♀️ Niemniej, umawiam na przyszły tydzień biocenozę, posiew i cytologię, żeby mieć wszystko przed kolejnym cyklem i ogarnąć drożność.

reklama
Do góry