reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Mam wynik.. beta 17, ale progesteron słaby. 35 nmol czyli jakieś 11 ng.
W poprzedniej ciąży miałam taki sam, ale zobaczymy co z tego będzie.

Tylko dodam, ze w obydwóch ciążach nigdy nie badałam progesteronu takze bez nerwów to nie jest az taki wyznacznik (za bardzo na niego zwracacie uwagę zauwazylam)
Gratulacje, wszystkiego dobrego 🙂

reklama
Mam wynik.. beta 17, ale progesteron słaby. 35 nmol czyli jakieś 11 ng.
W poprzedniej ciąży miałam taki sam, ale zobaczymy co z tego będzie.
Dolna granica proga, ale w normie! Bądź dobrej myśli! A w razie plamienia albo bólu brzucha dostaniesz duphaston albo luteinę i będzie dobrze :) Trzymam kciuki! Który dc?

Cześć dziewczyny, wracam na forum po kilku miesiącach. Starania trwają 1.5 roku i niestety nic nie strzeliliśmy. Mamy już córeczkę 2 lata, majstersztyk naturalnie bez wspomagania itd i teraz mając 33 lata niestety praca jajników już taka sobie i zaczynam leczenie. Czy ktoś tez tak miał? Ze pierwsze dziecko się udało a potem problemy? Pewnie powodów może być mnóstwo

reklama
Cześć dziewczyny, wracam na forum po kilku miesiącach. Starania trwają 1.5 roku i niestety nic nie strzeliliśmy. Mamy już córeczkę 2 lata, majstersztyk naturalnie bez wspomagania itd i teraz mając 33 lata niestety praca jajników już taka sobie i zaczynam leczenie. Czy ktoś tez tak miał? Ze pierwsze dziecko się udało a potem problemy? Pewnie powodów może być mnóstwo
Hej, miło poznać🙂 zapisać Cię na testowanie albo ławkę rezerwowych(jeśli nie łapiesz się już na ten miesiąc)?
Jakie leczenie zaczęłaś? Robiłaś jakieś badania?

Do góry