reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
U mnie dzisiaj 22DC i obudziłam się z przeczuciem ze się udało 😂
Kiedyś już tak miałam i jak się zapewne domyślacie, cykl poszedł na straty 🤦🏼‍♀️
Ale wierze mocno w ten miesiąc z uwagi na urodziny 🫠
Chyba w tym miesiącu zatestuje szybciej,aby nie robić sobie zbędnej nadzieji. Myślicie ze jutro z porannego może już coś wyjść?
Nic mi nie mów o przeczuciach 🙈 nic mi tak nie zryło bani jak pewność, że się uda bo owulacja przypadła na rocznicę śmierci babci ...no przecież babcia musi pomóc 😂 Nie pomogła i pewnie cisnęła ze mnie bekę 😂

Dobrze :) Nie wiem jakim cudem pamiętałaś 🙈
Mamy póki co 9 pęcherzyków, które mają powyżej 10mm. W sobotę kolejna wizyta. Na tą chwilę wszystko ładnie i mamy szansę na świeży transfer :)

Jak tam u Ciebie?
Trzymam kciuki jak szalona 🍀✊🏻🍀✊🏻🍀✊🏻 Zaraz za Ciebie i @Bolilol będziemy tu grupowo fryteczki szamać ❤️

My zaliczyliśmy rocznicowe kino 🙈 poszliśmy na bajkę 😂🥰 zjedliśmy pizzę i odświeżaliśmy nasienie 😂 okres się skończył 😎 zwarci i gotowi do działania 🙂 Dzisiaj rocznica ślubu 🥳 czas leci jak dziki ale cieszy mnie to, że uczucia nadal silne 🙈
Wszystkiego najpiękniejszego z okazji rocznicy ❤️ Oby za chwilę (jakieś max 3 tygodnie) na teście ciążowym wyszedł Wam piękny prezent ;)

Nic mi nie mów o przeczuciach 🙈 nic mi tak nie zryło bani jak pewność, że się uda bo owulacja przypadła na rocznicę śmierci babci ...no przecież babcia musi pomóc 😂 Nie pomogła i pewnie cisnęła ze mnie bekę 😂
ze mnie niby taki człowiek małej wiary w cokolwiek ale znaków na niebie i ziemi do 🤰 tez szukam:D

Wszystkiego najwspanialszego z okazji rocznicy 🥰

Moj status jest taki:
21 dc
6 dpo

I poza infekcja, która mnie zaczęła dopadać odczuwam bardzo wyraźnie swoje piersi 🤞 🥰

PMSa nie mam odkąd pięknie się suplementuje, a to mniej więcej rok.

8dpo w pierwszej 🤰tez te cycki baaaardzo bolały, czy bolą równie mocno? Nie wiem.
Może ma to związek z infekcja, która chyba mnie dopada.

Nie mniej jednak zaczynam się nakręcać ze może i coś z tego będzie 🤞 ;D

Miałam sikać we wtorek i chciałabym wytrzymać CHOCIAŻ do niedzieli;)

Termin @ na wtorek 18 X

Wybaczcie podjaranie i nakręcanie, to moj 2 cykl starań, jeszcze nie zostałam mocno sprowadzona na ziemie :p

reklama
Moj status jest taki:
21 dc
6 dpo

I poza infekcja, która mnie zaczęła dopadać odczuwam bardzo wyraźnie swoje piersi 🤞 🥰

PMSa nie mam odkąd pięknie się suplementuje, a to mniej więcej rok.

8dpo w pierwszej 🤰tez te cycki baaaardzo bolały, czy bolą równie mocno? Nie wiem.
Może ma to związek z infekcja, która chyba mnie dopada.

Nie mniej jednak zaczynam się nakręcać ze może i coś z tego będzie 🤞 ;D

Miałam sikać we wtorek i chciałabym wytrzymać CHOCIAŻ do niedzieli;)

Termin @ na wtorek 18 X

Wybaczcie podjaranie i nakręcanie, to moj 2 cykl starań, jeszcze nie zostałam mocno sprowadzona na ziemie :p
Ja wybaczam 😃 też pamiętam swoje pierwsze cykle starań🙂 tą euforię, przed tym co ma się wkrótce wydarzyć, tylko , że u mnie akurat to nie nastąpiło😄 , ale wierzę, że u Ciebie to ten cykl, życzę Ci, żeby czas do niedzieli szybko minął, tak samo jak infekcja.

Do góry