reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pazdziernikowe dzieciaczki 2007

reklama
EFIKA brak słów :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( ja nie mam szacunku dla takich ludzi!wole niemówić co ja bym zrobiła z tym gościem....!

No mrozisko jest megaśne na dworzu co ja także ze synkiem niewychodze poczekam na nieco cieplejsze stopnie i wtedy pójde aby się pobawił na sniegu:tak:

Ja także przyłaczam się do życzeń Bożonarodzeniowych :tak::-)

WESOŁYCH ZDROWYCH I SZCZĘŚLIWYCH ŚWIĄT!!!
os1.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie! :-)
Długo nie zaglądałam, ale jakoś nie miałam weny na pisanie - za to miałam szał na "wicie gniazdka" :-D. Nasz remont miał być malutki i miał trwać tydzień, no ale jak każdy remont przekształcił się w "never ending story" :-D:-D:-D:-D i do tej pory są jeszcze rzeczy, na które musimy poczekać, głównie z braku kasy. :zawstydzona/y: No ale mieszkanko już jako tako wygląda. :tak: Teraz będę mogła częściej zaglądać. :happy:

Oczywiście życzę wszystkim październikowym mamusiom i dzieciaczkom cudownych Świąt Bożego Narodzenia, udanego Sylwestra i mnóstwo szczęścia w Nowym Roku! :-):-):-):-):-):-)

Pastrysia - jak tam trzymasz się jeszcze??
Y nas podobnie zachwyty nad prezentami a teraz większość leży w kącie i bawią się swoimi ulubionymi starymi zabawkami:cool2:.
Spóźnione, ale szczere:

Niech Jezus Chrystus – Mała Dziecina rozgrzeje serca Wasze i Waszych bliskich.
Niech obdarzy was miłością i nadzieją, oraz aby nadchodzący rok przyniósł wam spokój i radość.
Wszystkiego dobrego!!!

Witam poswiatecznie. Jak brzuszki? macie jeszcze miejsce na pysznosci? Ja juz dzis normalny obiad robilam bo dosc mialam swiatecznego jedzonka! Wigilie robilam u siebie wiec troche tego w lodowce mialam. Moj synus tez dostal troche zabawek ale nr 1 byla lokomotywa tomek (z ulubionej bajeczki) ktora bawil sie do 22.00 az w koncu sam powiedzial ze chce isc sie myc i spac! Oczywiscie w swieta trzeba "nawiedzic" rodzine wiec pielgrzymki robilismy az do dzis. Chyba te odwiedzanie jest bardziej meczace niz przyjmowanie gosci! A jutro powrot do normalnosci... a tak fajnie bylo miec mezusia caly dzien w domu.

WITAM:-)
Pastrysia - jak tam trzymasz się jeszcze??
trzymam się jeszcze trzymam:-Dtak jak synuś chciał wyjść teraz sobie chyba jednak woli posiedziec w brzusiu:-pmam bóle brzuszka twardnienia itd.no ale to na tyle hehe zobaczymy jak to sie potoczy dalej:-)

U nas także miło było na wigili święta brzuszki także zapełnione no i prezenty ach Dominiś niewiedział za co się chwycić a co za tym idzie o jedzonku to wogóle niemyślał:cool2:dobrze że mleczkiem nadrabiał w nocy:sorry2:no ale teraz już normalnie je chyba szok prezentowy minął i teraz bawi się tak jak zawsze tzn.niekleka tylko nad zabawkami a widzi coś jeszcze poza nimi:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam w Sylwestra! Wybieracie sie gdzies mamuski? My mamy mala imprezke wiec szykuje jedzonko, pozniej szybkie zakupy i czas na zabawe. Zycze Wam kobitki duzo szczescia i milosci w Nowym Roku oraz spelnienia marzen! A dla naszych dzieciaczkow samych slonecznych dni, zadnych lez i duzo zdrowka! Milego wieczoru dla tych ktorzy jeszcze moga tanczyc (PATRYSIA jak tam? Ty juz chyba nie potanczysz co ;))!!

Do góry