ekstasia
MAMA '04,'06,'07
:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj Aniu! Mój Piotruś urodził się 25 października 2007 :-) A jak twoja córa ma na imię?Witam wszystkie październikowe mamy 2007 :-) Moja córeczka urodziła się 24 października 2007 roku. No a w styczniu pojawi się jej rodzeństwo. Chciałabym zapytać mamy które mają dzieci w podobnym odstępie czasu, jak sobie radzicie? Albo może mamy któe będą miały dziecko, czy boicie się, że sobie nie poradzicie? Ja sie strasznie boję... Ale mam takącichą nadzieję, że wszystko się ułoży...
Witam wszystkie październikowe mamy 2007 :-) Moja córeczka urodziła się 24 października 2007 roku. No a w styczniu pojawi się jej rodzeństwo. Chciałabym zapytać mamy które mają dzieci w podobnym odstępie czasu, jak sobie radzicie? Albo może mamy któe będą miały dziecko, czy boicie się, że sobie nie poradzicie? Ja sie strasznie boję... Ale mam takącichą nadzieję, że wszystko się ułoży...
Kochane zrobiłam dziś test iiiiiiiiiii SĄ DWIE KRESKIjesteśmy tacy szczęśliwi udało się:-)teraz tylko o siebie dbać i donieść ciąże
![]()
Dziewczyny, co robilyscie przez ostatnie wolne dniMy wykorzystalismy dlugi weekend na pobyt u dziadkow. Bylo duzo smiechu, zabawy i zwierzatek
Emi slicznie bawila sie z 2-letnia Liwia
![]()
Nastepny roboczy tydzien tez bedzie krotszyWeekend zacznie sie juz w czwartek. Wyjazd murowany:-):-):-)
Witaj Aniu! Mój Piotruś urodził się 25 października 2007 :-) A jak twoja córa ma na imię?
Nie bój się, na pewno wszystko będzie ok. Tyle kobiet na świecie ma więcej niż jedno dziecko i jakoś sobie radzą, to dlaczego akurat ty miałabyś nie dać rady![]()
Zaglądaj do nas często.![]()
Gratuluje Patrysiu, baaaaaaaaaaardzo sie ciesze :-):-):-)
Tez chce drugiego dzidziusia![]()
W jakiej miejscowosci bedziecie ?nad morze.... w czerwcu.... pojedziemy w nocy![]()
Witam nową mamę :-)Witam wszystkie październikowe mamy 2007 :-) Moja córeczka urodziła się 24 października 2007 roku. No a w styczniu pojawi się jej rodzeństwo.