Greti
Fanka BB :)
patrysia86 nikt nie jest na ciebie zły, ani nie próbujemy cie przekonać, żebyś robiła inaczej. Każda z nas wyraziła po prostu swoje zdanie na ten temat.
efika pokaż zdjecie młodego w krótkich włoskach.
Ja Nadusi wczoraj podcięłam grzywkę, bo miała takie cieniutkie pojedyncze włoski. Teraz ma niby gęściejszą tą grzywkę, ale wygląda fatalnie.
Muszę po prostu ten okres przeczekać i jak jej znowu włoski urosną to będę już mogła spinać spineczką.
efika co do żelu, to ja go używałam dla dzieci przed szczepieniem. Nie prawda, że są problemy z raną. Nie ma absolutnie żadnych powikłań. Moje maluchy miały robione kompresy z tej maści przed zastrzykami w klinice dziecięcej jak były noworodkami, więc lekarze na pewno wiedzą co robią.
A ja muszę się przyznać, że stosuje tą maść na powieki jak muszę sobie wydepilować brwi. Mam to miejsce bardzo wrażliwe na ból i po tym kremie właściwie nic nie czuję
Po południu byłam z Benjaminem u koleżanki, która ma dwójkę dzieci 3 i 6 lat.
Z Nikolą robiłam z perełek bransoletkę. Byłam w szwoim żywiole. Już się nie mogę doczekać jak Nadka będzie na tyle duża, żeby móc robić z nią takie rzeczy
Teraz nawet nie mogę Nadusi kupić koralików, bo zaraz by jej Borys zerwał
Jestem z Nikolą umówiona w przyszłym tygodniu na robienie naszyjnika :-)
Przy okazji odpoczęłam sobie dzisiaj od bliźniaków. Rano były w mini przedszkolu, potem spały, a po obiadku zostały z mężem, a ja pojechałam z Benjaminem.
Nawet mi się ich dzisiaj kąpać nie chciało
efika co do żelu, to ja go używałam dla dzieci przed szczepieniem. Nie prawda, że są problemy z raną. Nie ma absolutnie żadnych powikłań. Moje maluchy miały robione kompresy z tej maści przed zastrzykami w klinice dziecięcej jak były noworodkami, więc lekarze na pewno wiedzą co robią.
A ja muszę się przyznać, że stosuje tą maść na powieki jak muszę sobie wydepilować brwi. Mam to miejsce bardzo wrażliwe na ból i po tym kremie właściwie nic nie czuję
Po południu byłam z Benjaminem u koleżanki, która ma dwójkę dzieci 3 i 6 lat.
Z Nikolą robiłam z perełek bransoletkę. Byłam w szwoim żywiole. Już się nie mogę doczekać jak Nadka będzie na tyle duża, żeby móc robić z nią takie rzeczy
Teraz nawet nie mogę Nadusi kupić koralików, bo zaraz by jej Borys zerwał
Jestem z Nikolą umówiona w przyszłym tygodniu na robienie naszyjnika :-)
Przy okazji odpoczęłam sobie dzisiaj od bliźniaków. Rano były w mini przedszkolu, potem spały, a po obiadku zostały z mężem, a ja pojechałam z Benjaminem.
Nawet mi się ich dzisiaj kąpać nie chciało