reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernikowe dzieciaczki 2007

DZIEŃ DOBEREK:-)
WSZYSTKIE KOBITKI NA TYM FORUM DOSTANĄ PO KLAPSIE,SZYBKO MI SIE TU ZJAWIAĆ I DAWAĆ CO TAM SŁYCHAĆ:crazy::-);-)

Patrysiu pamietaj, ze klapsy nie sa dobra metoda wychowawcza wiec lepiej nas nie strasz bo uzyskasz odwrotny efekt od zamierzonego :-p:rofl2:;-) Co u Ciebie i Dominisia slychac?

reklama
Kajusia spi od ponad godziny (od 7 juz grasowala). Wczesniej swietnie bawila sie ryzem w kuchni a ja gotowalam obiad. W koncu jednak ryz w calosci wyladowal na podlodze a ja wciagnelam go odkurzaczem. Moze jednak nie powinnam :eek: Kaja dostala histerii i wyladowala w lozeczku:sorry: Nie chciala pic ani jesc. Po minucie juz spala. Pewnie niedlugo wstanie. Obiadek juz czeka. Dzisiaj zrobilam ziemniaczki na parze i cukinie w sosie pomidorowym i parowki do tego:happy:

Ja byłam dzisiaj z bliźniakami na drugim szczepieniu na kleszcze.
Oboje nawet nie pisnęli.
Teraz mamy spokój na rok. Wiosną w przyszłym roku całej trójce muszę odnowić szczepienie na kleszcze.
Potem połaziłam z nimi po sklepach i znowu pokupowałam dla nich i dla Benjamina ciuchy:rofl2:
Jestem zdziwiona, że zawsze są tacy grzeczni w wózku jak jedziemy na zakupy do miasta. Normalnie nie mogę ich w wózku utrzymać, a w mieście są grzeczni jak aniołki. Cały czas są przez kogoś zaczepiani. Trudno mi przejść z wózkiem :-D
Przetrzymałam ich dzisiaj do 12.00 z drzemką, ale wytrzymali i nawet nie marudzili.
Teraz czekam jak się obudzą, potem obiadek i pędziemy do przedszkola po Benjamina.

Dominiś uwielbia spacerki a w spacerówce też lubi siedzieć co nie mam z tym problemu gorzej jakbym go wypuściła wtedy gonić małego smroda iść tam gdzie on chce bo wtedy płacz:baffled::-Ddzisiaj jesteśmy w domku,a Dominiś się bawi a ja także już z rodzinką po obiadku:tak:
POZDRAWIAM:-)

Czesc kobitki, moj mlodziak wlasnie zasypia a ja odpoczywam po zakupach i spacerku. Obiad tez juz mam gotowy tylko musze ugotowac ziemniaki jak mlody wstanie. Powiedzcie mamuski czy Wasze maluchy jedza juz wszystko? Bo mojemu np nie chce sie gryzc za dlugo! Jak cos jest twardsze (np gotowana piers albo schaboszczak) to zuje, zuje i zuje az w koncu mi oddaje. Pulpety, mielone, chleb, ciastka, paluszki, jablko albo gotowane warzywa gryzie normalnie a to miecho cos mu nie idzie. Czasami mam ubaw jak przy myciu zebow wieczorem znajde jeszcze malutki kawaleczek jedzenia w buzi. Chomik jeden!

Ja byłam dzisiaj z bliźniakami na drugim szczepieniu na kleszcze.
Oboje nawet nie pisnęli.
Teraz mamy spokój na rok. Wiosną w przyszłym roku całej trójce muszę odnowić szczepienie na kleszcze.
Potem połaziłam z nimi po sklepach i znowu pokupowałam dla nich i dla Benjamina ciuchy:rofl2:
Jestem zdziwiona, że zawsze są tacy grzeczni w wózku jak jedziemy na zakupy do miasta. Normalnie nie mogę ich w wózku utrzymać, a w mieście są grzeczni jak aniołki. Cały czas są przez kogoś zaczepiani. Trudno mi przejść z wózkiem :-D
Przetrzymałam ich dzisiaj do 12.00 z drzemką, ale wytrzymali i nawet nie marudzili.
Teraz czekam jak się obudzą, potem obiadek i pędziemy do przedszkola po Benjamina.

Greti napisz mi ile placisz za jedna dawke szczepienia? Tez sie zastanawiam nad nim bo przeciez nie upilnuje go jak bedzie latal po trawie albo pojdziemy do parku! Nie wiesz na jakiej zasadzie dziala ta szczepionka? Dzieki.

Czesc kobitki, moj mlodziak wlasnie zasypia a ja odpoczywam po zakupach i spacerku. Obiad tez juz mam gotowy tylko musze ugotowac ziemniaki jak mlody wstanie. Powiedzcie mamuski czy Wasze maluchy jedza juz wszystko? Bo mojemu np nie chce sie gryzc za dlugo! Jak cos jest twardsze (np gotowana piers albo schaboszczak) to zuje, zuje i zuje az w koncu mi oddaje. Pulpety, mielone, chleb, ciastka, paluszki, jablko albo gotowane warzywa gryzie normalnie a to miecho cos mu nie idzie. Czasami mam ubaw jak przy myciu zebow wieczorem znajde jeszcze malutki kawaleczek jedzenia w buzi. Chomik jeden!

mój zajada wszystko:tak:kotleta w rączke i zjada całego:-D:rofl2:

Greti napisz mi ile placisz za jedna dawke szczepienia? Tez sie zastanawiam nad nim bo przeciez nie upilnuje go jak bedzie latal po trawie albo pojdziemy do parku! Nie wiesz na jakiej zasadzie dziala ta szczepionka? Dzieki.

też mnie ciekawi bo chyba też się skusze kleszcze mogą być wszedzie:baffled:co szczepionka to dobry pomysł:tak:

reklama
Do góry