reklama
Greti
Fanka BB :)
Ja moich nie wypuszczam w czasie spacerku z wiadomych względówgorzej jakbym go wypuściła wtedy gonić małego smroda iść tam gdzie on chce bo wtedy płacz
Nie nadążyłabym ich łapać jakby mi uciekli w dwie różne strony
Ja chodzę z moją trójcą na plac zabaw, gdzie jest daleko do ulicy i dzieci mogą biegać nawet dość daleko i nic im się nie stanie, a ja mam ich na oku.
P
patrysia*
Gość
Ostatnio przekonala sie do ogorka kiszonego :-) Nie dawalam jej jeszcze zielonej salaty. A wy dajecie?
Dominiś uwielbia ogórki kiszonenawet mi i M z kanapki zdejmie i zjada
Ja moich nie wypuszczam w czasie spacerku z wiadomych względów
Ja chodzę z moją trójcą na plac zabaw, gdzie jest daleko do ulicy i dzieci mogą biegać nawet dość daleko i nic im się nie stanie, a ja mam ich na oku.
hehe no tak z bliżniakami to nie tak łatwooczywiście ja też nie puszczam przy ulicy
Greti
Może Kubuś jest z tych co mój Benjamin. On do skończenia 3 roku życia nie jadł mięsa i wędlin. Nic a nic. Mielone ewentualnie. Nawet jak próbowałam mu przemycić mięso na przykład w spagetti, to tak długo machał wudelcem, dopóki nie rzucił caałego mięsa i dopiero wtedy zjadł kluskęPowiedzcie mamuski czy Wasze maluchy jedza juz wszystko? Bo mojemu np nie chce sie gryzc za dlugo! Jak cos jest twardsze (np gotowana piers albo schaboszczak) to zuje, zuje i zuje az w koncu mi oddaje. Pulpety, mielone, chleb, ciastka, paluszki, jablko albo gotowane warzywa gryzie normalnie a to miecho cos mu nie idzie. Czasami mam ubaw jak przy myciu zebow wieczorem znajde jeszcze malutki kawaleczek jedzenia w buzi. Chomik jeden!
Teraz na szczęście z tego wyrósł. Za to bliźniaki pięknie jedzą każde mięso i wędlinę.
Greti
Niestey nie wiem na jakiej zasadzie działa ta szczepionka.Greti napisz mi ile placisz za jedna dawke szczepienia? Nie wiesz na jakiej zasadzie dziala ta szczepionka? Dzieki.
Piszę z wami z Austrii, więc chyba nic ci to nie da, jak napiszę ile ona kosztowała
Greti
Ma dziewczyna apetytDzisiaj na obiad pochlonela GARNEK zupy, pulpeta, ser caly z lodowki zmiotla i maslem zajadla Przestraszylam sie ze peknie z przejedzenia wiec wytarlam jej buzie sliniaczkiem i puscilam wolno z krzeselka a ona biegiem do lodowki i "mniam" mi wola
Ostatnio edytowane przez moderatora:
efika
witam wieczorowa pora! co do menu naszych dzieciaczkow to moj oczywiscie przezuje wszystko czego mu nie wolano - ostatnio papierek od kinder czekolady! Kiszonki mu cos nie bardzo ida ale za to zupe ogorkowa albo kapusniak to owszem. Buraczki jadl jak byl mniejszy a teraz tylko zupy pochlipie i tyle. Salaty mu nie daje bo u nas jest teraz najgorsza czyli pryskana (bo mloda). U nas ta jego wybrednosc moze troche zalezec tez od tego ze jest wczesniakiem i inne pokarmy niz moje mleko wprowadzalam inaczej niz mamy dzieci urodzonych o czasie. Chociaz nie powiem, mlody jak byl maly chetnie wszystkiego probowal - teraz z tym gorzej niestety! Jak cos lezy na naszym talerzu to pomaca, powacha i tyle. Ale ostatnio mam na niego sposob - podaje mu nowosci jak jest glodny, chetniej buzie otwiera! No nic uciekam, bo az zglodnialam od tego pisania. Milego spacerowania jutro po sloneczku!
ekstasia
MAMA '04,'06,'07
Dziewczyny mała uwaga - żeby nie nabijać postów w wątku macie w dole każdego okna funkcję "Edycja" - możecie wtedy kliknąć i dopisać co chcecie, a nie musicie wtedy tworzyć nowych postów.
Jak cytujecie kogoś, to na początku i na końcu cytowanego fragmentu musi być:
[/QUOTE]
- wtedy cytaty będą wam sprawnie działać - myślę, że jak usuwacie nieistotną część cytowanej wypowiedzi, to niechcący wam się to kasuje i wtedy cytat nie wychodzi.
Żeby zacytować większą ilość postów wystarczy kliknąć na dole każdego interesującego nas posta ikonkę "+" i wykasować to co nas nie interesuje, a komentarz rozpocząć po napisie [/QUOTE] i wszystko będzie super działać;-).
Pozdrawiam
Jak cytujecie kogoś, to na początku i na końcu cytowanego fragmentu musi być:
[/QUOTE]
- wtedy cytaty będą wam sprawnie działać - myślę, że jak usuwacie nieistotną część cytowanej wypowiedzi, to niechcący wam się to kasuje i wtedy cytat nie wychodzi.
Żeby zacytować większą ilość postów wystarczy kliknąć na dole każdego interesującego nas posta ikonkę "+" i wykasować to co nas nie interesuje, a komentarz rozpocząć po napisie [/QUOTE] i wszystko będzie super działać;-).
Pozdrawiam
Ostatnia edycja:
reklama
Kayci
Zaangażowana w BB
Dziewczyny mała uwaga - Żeby zacytować większą ilość postów wystarczy kliknąć na dole każdego interesującego nas posta ikonkę "+" i wykasować to co nas nie interesuje, a komentarz rozpocząć po napisie /quote i wszystko będzie super działać;-).
Pozdrawiam
Dzieki za podpowiedz Ekstasia. Sama bym na to nie wpadla. Serio
Ja moich nie wypuszczam w czasie spacerku z wiadomych względów
A myslalas o wyprowadzaniu maluchow na szelkach? Mysle ze w przypadku blizniakow takie rozwiazanie jest naprawde na miejscu. Nadja i Borys mieliby wiecej okazji do chodzenia a i ty bys ich lapac nie musiala
Powiedzcie mamuski czy Wasze maluchy jedza juz wszystko? Bo mojemu np nie chce sie gryzc za dlugo! Jak cos jest twardsze (np gotowana piers albo schaboszczak) to zuje, zuje i zuje az w koncu mi oddaje. Pulpety, mielone, chleb, ciastka, paluszki, jablko albo gotowane warzywa gryzie normalnie a to miecho cos mu nie idzie. Czasami mam ubaw jak przy myciu zebow wieczorem znajde jeszcze malutki kawaleczek jedzenia w buzi. Chomik jeden!
Kajce jedzenie mieska roznie wychodzi raz zje calego kotleta a innym razem wypluje. To samo jest z ryba Tylko wedliny i parowy zawsze je z apetytem. Moze kolor maja ladniejszy?
mój zajada wszystkokotleta w rączke i zjada całego
Nic tylko sie ciesz:-) Kaja unika mega-jedzenia. Nawet gotowanej marchewki do reki nie wezmie a co dopiero kawal miecha Zabawa surowymi jarzynkami to co innego
Ostatnia edycja: