reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernikowe dzieciaczki 2007

reklama
WITAJCIE KOBITKI:-)
Mój synek urodził się 08.10.2007 r ;-):-D
Śliczne nam słonko wychodzi:-D
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE!

Tak wogóle planujemy tak od lipca o drugie dzieciątko:-):tak:A ja mam 22 lata Dominis to na suwaczku widać;-)Mój Dominis to taki grzeczny chłopiec,ale też potrafi dać w kość:-D

WITAJCIE KOBITKI:-)
Mój synek urodził się 08.10.2007 r ;-):-D
Śliczne nam słonko wychodzi:-D
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE!

Witam nowa mamusie :happy: Wiesz, moze nas mniej tutaj ostatnimi czasy ze wzgledu na sloneczna pogode wlasnie :tak: U nas dzisiaj bylo dosyc slonecznie i 15 stopni (Wroclaw) wiec bylysmy na dwoch dluuuuuuuuuuuuuugasnych spacerkach :-) A ty jak spedzilas dzien? Mam nadzieje, ze Dominikowi w koncu poprawil sie humor.? :happy:

Czesc dziewczyny. U nas tez dzis bylo calkiem ladnie wiec i my praktycznie caly dzionek spedzilismy na dworzu. No i w koncu udalo mi sie umyc okna przed swietami!! Przy moim urwisie to nie lada wyczyn. Milej nocki i udanych spacerkow jutro. A i jeszcze mam takie pytanko - szczepilyscie moze swoje dzieciaczki przeciwko ospie?

DOBRY WIECZOREK:-)
KAYCI tak poprawił się humorek:-)ogólnie byłam w domku bo mój mąż nam robi łazienke co czasem coś pomogłam podać itd.;-)
Tak pogoda się zrobiła nam na wiosne:-DDominiś uwielbia zabawy na świerzym powietrzu:tak:szaleje nieziemsko biega tu i tam:-Da ja za nim:-D
DOBRANOC KOBITKI I DO JUTERKA;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
EFIKA ja szczepiłam tylko na Pneumokoki a przy drugim dziecku także chce na to i dodatkowo Rotawirus bo widze jak mój synek to mniał z 2 razy i się meczył niesamowicie przy tym:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry