reklama
Kayci
Zaangażowana w BB
No, zgadzam sie z wami dziewczyny:-) Zabawa nasionami jest super Na czyjes tam urodziny Kaja zrobila obrazek nasienny. Super wychodzi. Potrzebna jest tylko tacka ze styropianu ( mozna wykorzystac po miesie, grzybkach lub innym jedzeniu), klej plynny przezroczysty i kolorowe nasiona. Po zabawie zupke z nasion zostawia sie do wyschniecia i obrazek gotowy.
Myszunia lapka wyszla profesjonalnie
Myszunia lapka wyszla profesjonalnie
No no, Kajka to zdolniacha jest
U nas dziwna noc była. Piotruś obudził się o 3:00 w fantastycznym nastroju i chciał się bawić Dałam u pić, zgasiłam światło i kazałam spać. Zasnął, ale jeszcze przez dobre pół godziny gadał bardzo głośno sam ze sobą
U nas dziwna noc była. Piotruś obudził się o 3:00 w fantastycznym nastroju i chciał się bawić Dałam u pić, zgasiłam światło i kazałam spać. Zasnął, ale jeszcze przez dobre pół godziny gadał bardzo głośno sam ze sobą
Greti
Fanka BB :)
Ja też nie jestem za kupnem takich kredek. Dziecko powinno wiedzieć, że kredkami rysuje sie po kartkach, a nie po wannie, czy scianach. Potem sobie nie dasz rady, bo on nie zrozumie, że cieszysz się jak maluje po wannie, a jak pomaluje po ścianie, to się wkurzasz.Teraz zastanawiam się nad zakupieniem ciastoliny i takich kredek do malowania w kąpieli. KREDKI do MALOWANIA w KĄPIELI (581175678) - Aukcje internetowe Allegro
Greti
Wow, brawa dla córciPS. Noemi ma 3 nowe zabki. Razem 11
Greti
Witaj i pisz jak najwięcejWitajcie dziewczyny. Mozna sie przylaczyc do rozmowy? Ja tez jestem pazdziernikowa mamusia malej Kajusi urodzonej 31.10
reklama
Greti
Bunt dwulatka to dopiero się zacznieZ tym buntem dwulatka to calkiem mozliwe. Emi odkryla ostatnio moc slowa "nie"
-nie chcę się kąpać
-nie chcę myc głowy
-nie chcę się ubierać
-nie chcę tego jeść
-nie chcę obciąć paznokci
-nie chcę wracać do domu
- mama goń mnie itd, itd ;-)