reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pazdziernikowe dzieciaczki 2007

reklama
efika ale masz fajnie, moje jeszcze nigdy tak długo nie spały. A o której Kubus chodzi spać, że rano tak długo spi ??

akwarelka wózek udało nam się od razu w ten sam dzien naprawic, więc mogłam na następny dzień wyjść na spacer.

RENIFER_24 współcuję ci tych wymiotów :baffled: Fajnie by było jakby faktycznie córcia była :tak:

Ja dzisiaj całe popołudnie spedziłam tylko z Benjaminem. Mąż został z maluchami, a my po przedszkolu poszliśmy do kolegi z przedszkola, żeby chłopcy się pobawili. Odpoczęłam troche od tych moich dwóch urwisów.

hej dziewczyny, widze ze pusciutko?
Greti moj urwis chodzi spac pomiedzy 20 - 21 w zaleznosci o ktorej spal popoludniu i jak dlugo. Zazwyczaj budzi sie 8 - 9 rano ale jak sie obudzil przed 10 to tez bylam zdziwiona. Jak byl mniejszy to 6 rano podudka i nie ma zmiluj. A teraz maz na spacerku z Kubusiem wiec ja odpoczywam... przy garach.
No i oczywiscie wszystkim Mama wszystkiego naj w dniu kobitek:-)

I ja życzę najlepszego drogie kobietki! :-)

myszunia, to dobrze, ze Piotruś się nie zraził do nocniczka :tak:
Włoski mu zcinałaś maszynką, czy nożyczkami ??
Ja moim robiłam podstrzyżyny, ale takie drobne, bo oni i tak mają słabe włoski.
Za to Benjamin miał od początku bardzo grube włosy. Pierwszy raz u fryzjera był jak miał 6 miesięcy.

Podcinałam nożyczkami. Myślę, że maszynki bardzo by się bał, bo on wszelkich bzyczących sprzętów się boi - suszarka do włosów, mikser, blender, że nie wspomnę o odkurzaczu. :baffled:

Teraz jeszcze spi... z butem i szczotka do wlosow. Jej nowymi przytulankami :baffled:

Ale się uśmiałam z tych przytulanek :-D

a dziękuję :-D cały tydzień nie wymiotowałam, a tu dziś powtórka z rozrywki :wściekła/y:
jesli chodzi o płec to na 70 % bedzie córunia ;) :-):-):-) troche za wczesnie na dokładną diagnoze bo miałam usg w ten wtorek...
bardzo chciałabym miec córeczke, choc wczesniej marzył mi sie synek... gdyby była córka to nie musiałabym rodzic po raz trzeci:rofl2: parka by mnie zadowoliła...

Super, że córeczka. 70% to bardzo duże prawdopodobieństwo! Ja zawsze chciałam mieć parkę, więc następnym razem mam nadzieję, że będzie dziewusia! ;-) Chociaż chłopiec też by mi nie przeszkadzał ani troszeczkę :-D

Piotruś dziś miał dzień słodkości. Rano dostał naleśnika z bitą śmietaną, a po południu odwiedzili nas jego chrzestni no i przynieśli mu lizaka. To by pierwszy lizak w jego życiu i smakował mu, oj jak smakował :-D. No i jeszcze skorzystał z okazji i podjadł sobie ciasteczek z talerzyka :sorry2: Mam nadzieję, że nie będzie miał problemów z brzuszkiem przez te słodkości. :baffled:

Ja Borysowi muszę podciac włoski, bo z tyłu wygląda jak Waclaw Neckarz, tylko, ze ja tnę naszynką. Nożyczkami podetnę Nadusię jak się da:-D
Benjamim prawie od zawsze do fryzjera chodził. Raz chciałam mu zciąć włoski maszynką i mi się nakładki popieraczyły i dziecko wygoliłam prawie na łyso. Od tej pory Benjamin jest oddawany w ręce profesjonalistów:tak:

reklama
myszunia Waclaw Neckarz, czy inny Czech :-D Wygląda jak Czechw latach 80-tych- na górze mało włosów, za to z tyłu długie jak u dziewczynki.

Anabuba dzięki za zaproszenie. Pewnie skorzystam :-)

Do góry