reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe brzuszki <3

Larka z chęcią dałabym z połowe brzucha bo i tak będę mieć wielki ;-)

U mnie np. mój brat to plotkarz i jeszcze nie wie chociaż bratowa wie od dawna :)

reklama
Neilaaa, szczupła dziewczyna z Ciebie, brzusio ewidentnie ciążowy :)

Wesoła Kobietka, wypatruję, aż u mnie też będzie tyle widać brzuszka, super! :)

U nas wiedzą na razie tylko rodzice z obu stron i rodzeństwo. Wszyscy potrafią trzymać buzię na kłódkę także jesteśmy spokojni :D Za jakieś dwa tygodnie powiemy dziadkom, no i może jakimś znajomym w końcu :)

Ostatnia edycja:
Slodkie te Wasze brzucholki ;)

U mnie wszyscy wiedzą juz od dawna. Od testu do wizyty czyli jakies 3 tygodnie nie mowilam wszystkim znajomym. A po wizycie w 7 tyg juz nie bylo tajemnicy. Ja mam takie nastawienie chociaz wiem, ze moze byc inaczej ale mysle, ze bedzie wszystko ok ;)

U mnie to samo, wszyscy juz chyba wiedza [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja powiedziałam mojej mamie, a ona zajęła się rozpowiadaniem rodzinie. Haha tzw. poczta pantoflowa. Też jestem zdania że co ma być to będzie , czemu mieliby nie wiedziec :)

Wybrzuszylo mnie w sumie przez weekend. W piatek bylo plasko. A po nogach mi sie Mala wspina ;)

Załączniki

• IMG_20160321_135345.JPG
    IMG_20160321_135345.JPG
    99,4 KB · Wyświetleń: 237
Jaki szkrab cudowny [emoji4] piękne zdjęcie, a brzuszek coraz większy, juz sie nie ukryjesz [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry