reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe brzuszki <3

Ja, ja! ;) chociaż ja to już waga ciężka, wątpię żeby w tej niechlubnej kategorii mnie przebił...

reklama
Dziewczyny no nie przesadzajcie. Nie wierzę, że tak piszecie, każdy brzuszek jest piękny, bo rośnie w nim maluszek :-D

Dziewczyny jestem w szoku!! Juz macie takie pokaźne brzuszki super ja juz sie mojego nie moge doczekac ale to chyba nie bedzie za prędko:(

Wesoła kobietka wow!!! Podziel sie trochę brzuszkiem [emoji3][emoji3][emoji3]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ruda na pewno widać że ciąża. Ty już 13tc :-)
Mój mąż się zastanawia czy teściowie zobaczą i prędzej mój brzuch czy zdąży im powiedzieć. Hehe ale ja raczej zmarzlak więc nie chodzę w samej bluzce także chyba nie zobaczą ;-)

Wiedzą moi rodzice i siostra męża. Tesciom nie mówiliśmy bo to plotkarze, tzn raz by się po całej rodzinie roznioslo. A teraz już koniec trymestru więc już powiemy. Wiesz ze ostatnio straciliśmy ciążę w 7 tc i na szczęście wtedy nie zdążyliśmy nikomu powiedzieć.

Też jestem tego zdania że jak ktoś gada na prawo i lewo to lepiej się wstrzymać i powiedzieć dopiero wtedy kiedy ryzyko poronienia jest już niskie.

reklama
Moj maz powiedzial odrazu swojej mamie. I juz wszyscy wiedza. W jego rodzinie wiadomosci roznosza sie .predkoscia swiatla:-\
Teraz jest dobrze u Ciebie I tak zostanie :-)

Do góry