reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe brzuszki <3

reklama
Cześć , cześć wszystkim

Ostatnio mój synek się wypycha, wierci i nie daje mi spokojnie spać. Dziwne uczucie , ale pod nosem się uśmiecham :)

Powiem tak od siebie , że jestem od 11 stycznia w ciąży a od miesiąca wiem że jestem w niej. Mój chłopak jak się dowiedział nie spał dwóch dni a ja płakałam przez co najmniej 2 i pół tygodnia. Oboje byliśmy w szoku :szok:

Teraz , 25 maja miałam 1 usg . Pierwszy raz zobaczyłam jak wygląda dziecko w brzuchu. Pierwszy raz czuje to wszystko i nie potrafię określić w słowach.

Maluch nie był w planach a przez ten cały okres nie miałm żadnych problemów tylko jedynie leczyłam nerki. Prawdopodobnie znów na nie będę sie leczyć bo coś mnie boli kiedy jest mi zimno.

Mieszkam w Irlandii a moja rodzina, głównie siostry i mama. 2 siostry mieszkają w UK , a moja młodsza siostra w PL tak samo Mama. Mam z nimi kontakt tylko przez facebooka oraz skype. A tak to tylko przebywam z moim, mam dwie znajome które cały czas pracują i nie zawsze mają czas. Nie dziwię się, mają więcej znajomych przyjaciół niż ja heh

Ale no cóż może tutaj sobie z pogadam z wami ;)

Cześć Alice :-) czasami tak bywa, że człowiekowi los zmienia plany :-) do wszystkiego trzeba się przyzwyczaić :-) na kiedy masz termin? :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Alice wiem co czulas :) ale oczywiście po usg tak jak piszesz wszystko się zmienia! Inaczej się już na brzuszek patrzy... :D pozdrawiam i zapraszamy do Ploteczek ;)

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry