reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe brzuszki <3

reklama
Laski... błagam... bo ja przy was w kompleksy wpadnę. Jeszcze zanim zaszłam w ciążę startowałam z wyższej wagi niż niejedna z was jest obecnie... fakt miałam problem hormonalne, ale to i tak nie zmienia faktu, że obecnie to sie nawet boję wejśc na wagę. Niestety w poniedziałek na rutynowej kontroli mnie to nie ominie. 8 z przodu jest murowana... Może jak zamknę oczy...

Tekila no ale nawet ja najpierw 1,5 kg teraz w kwietniu do tego 2,5 a za tydz wizyta i juz to widze...a chcialam tyć po kg:D
Gnidka Ty mozesz bo dwie male istotki nosisz w sobie:)

gindka - jeżeli Cię to pocieszy to w pierwszej ciąży miałam +40 kg a potem wszytsko ładnie mi zeszło, przy bliźniakach będziesz miałą dużo pracy, kilogramy same zejdą nie martw się na zapas ;-) ;)

19t5d;)
IMG_20160516_115058247_HDR.jpg

Załączniki

• IMG_20160516_115058247_HDR.jpg
    IMG_20160516_115058247_HDR.jpg
    476,2 KB · Wyświetleń: 466
Haha, dzięki Wiktorka ale to tylko w ciąży;P wcześniej taki nie był i zapewne po też się na lepsze nie zmieni;)

reklama
Do góry