reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe brzuszki <3

reklama
Laski... błagam... bo ja przy was w kompleksy wpadnę. Jeszcze zanim zaszłam w ciążę startowałam z wyższej wagi niż niejedna z was jest obecnie... fakt miałam problem hormonalne, ale to i tak nie zmienia faktu, że obecnie to sie nawet boję wejśc na wagę. Niestety w poniedziałek na rutynowej kontroli mnie to nie ominie. 8 z przodu jest murowana... Może jak zamknę oczy...

Tekila no ale nawet ja najpierw 1,5 kg teraz w kwietniu do tego 2,5 a za tydz wizyta i juz to widze...a chcialam tyć po kg:D
Gnidka Ty mozesz bo dwie male istotki nosisz w sobie:)

gindka - jeżeli Cię to pocieszy to w pierwszej ciąży miałam +40 kg a potem wszytsko ładnie mi zeszło, przy bliźniakach będziesz miałą dużo pracy, kilogramy same zejdą nie martw się na zapas ;-) ;)

19t5d;)
IMG_20160516_115058247_HDR.jpg

Załączniki

• IMG_20160516_115058247_HDR.jpg
    IMG_20160516_115058247_HDR.jpg
    476,2 KB · Wyświetleń: 463
Haha, dzięki Wiktorka ale to tylko w ciąży;P wcześniej taki nie był i zapewne po też się na lepsze nie zmieni;)

reklama
Do góry