reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe brzuszki <3

reklama
Dziękujemy, barrdzo :) Opalenizna jest bo się lenię na ogrodzie, to sukienka z Lidla z aktualnej promocji coś ok.24.99 :)

Pola no jesteś jak blizniaczka mojej znajomej z Krk ale ona ma dlugie czarne włosy. Bluzka też mi się podoba :-) brzuszek piękny

Ewelinka ja też w ciąży mam piękny biust a tak to taki sobie.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Też należę do kobiet z niedorozwojem gruczołów mlekowych i od rozmiaru A70 (czyli gorzej sie nie da ) do e85 aktualnie .... ba! jakby tak tylko zostały....
Ann
Hahahah włosy ścięłam tuż przed zajściem w styczniu :) Ale tak szczerze mam jakąś uniwersalną twarz chyba bo częeeesto słysze że jestem do kogoś podobna :)
Zdjęcie z rok temu.

Załączniki

• DSC_1362.JPG
    DSC_1362.JPG
    537,8 KB · Wyświetleń: 178
Pola na tym zdjęciu już mniejsze podobieństwo ale za to śliczna sukienka, włosy i piersi hehe ;-)
U mnie z 75D do 75F więc nie tak dużo ale fajniej są wypełnione i ładniej wyglądają. ;-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewelinka i tak zazdroszczę. Niby w ciąży piersi rosną, moje tam nie urosly. Miałam 70b i mam takie same. No moze są lekko pełniejsze, ale dupy nie urywa. Myslalam, ze chociaż w tym okresie naciesze sie biustem, a tu klops

reklama
Wiktorka to mogę Ci odciąć trochę swoich bo mnie denerwują są za duże!! a rozmiar niby nie wielki bo 75D

Do góry