reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe brzuszki <3

reklama
Dziękujemy, barrdzo :) Opalenizna jest bo się lenię na ogrodzie, to sukienka z Lidla z aktualnej promocji coś ok.24.99 :)

Pola no jesteś jak blizniaczka mojej znajomej z Krk ale ona ma dlugie czarne włosy. Bluzka też mi się podoba :-) brzuszek piękny

Ewelinka ja też w ciąży mam piękny biust a tak to taki sobie.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Też należę do kobiet z niedorozwojem gruczołów mlekowych i od rozmiaru A70 (czyli gorzej sie nie da ) do e85 aktualnie .... ba! jakby tak tylko zostały....
Ann
Hahahah włosy ścięłam tuż przed zajściem w styczniu :) Ale tak szczerze mam jakąś uniwersalną twarz chyba bo częeeesto słysze że jestem do kogoś podobna :)
Zdjęcie z rok temu.

Załączniki

• DSC_1362.JPG
    DSC_1362.JPG
    537,8 KB · Wyświetleń: 183
Pola na tym zdjęciu już mniejsze podobieństwo ale za to śliczna sukienka, włosy i piersi hehe ;-)
U mnie z 75D do 75F więc nie tak dużo ale fajniej są wypełnione i ładniej wyglądają. ;-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewelinka i tak zazdroszczę. Niby w ciąży piersi rosną, moje tam nie urosly. Miałam 70b i mam takie same. No moze są lekko pełniejsze, ale dupy nie urywa. Myslalam, ze chociaż w tym okresie naciesze sie biustem, a tu klops

reklama
Wiktorka to mogę Ci odciąć trochę swoich bo mnie denerwują są za duże!! a rozmiar niby nie wielki bo 75D

Do góry