reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe brzuszki <3

reklama
Luckychoice ja tak średnio bo +12 w pierwszej. Ciekawe ile tym razem. Ja też już na ruchy czekam i płeć żeby móc się bardziej personalnie zwracać. Ale puki co mówię jako dziewczynka ;-)

Pat_ka ja po spodniach tez juz dawno czuje. Juz od 9 tygodnia nosze tylko ciążowki bo w zwyklych za bardzo gniotlo brzuch. Co nie zmienia faktu, ze nie widac ciązy ;)

Ruda odszukalam Twoje foto i faktycznie juz widac ;) tylko wydaje mi sie, ze jestes szczuplejsza ode mnie. Na zdjeciu tak nie do konca widac.

Piękne brzuszki.
To mój w skończonym 9tc czyli rozpoczynam 10 tc :)
Poranny bez wzdęcia które mnie czasem nawiedzają ;)

Załączniki

• 20160319_093811.jpg
    20160319_093811.jpg
    357,7 KB · Wyświetleń: 275
reklama
Ruda, nawet nie wiesz, jak bardzo chciałabym coś normalnie zjeść! :)

Ann, to ja sobie życzę przytyć tyle co Ty w poprzedniej ciąży :) Ja myślę o dziecku na razie bezpłciowo, żeby się nie nastawiać, ale będziemy się cieszyć z obu wersji ;)

Aria, super kształty! :D

Do góry