reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe brzuszki <3

reklama
Luckychoice ja tak średnio bo +12 w pierwszej. Ciekawe ile tym razem. Ja też już na ruchy czekam i płeć żeby móc się bardziej personalnie zwracać. Ale puki co mówię jako dziewczynka ;-)

Pat_ka ja po spodniach tez juz dawno czuje. Juz od 9 tygodnia nosze tylko ciążowki bo w zwyklych za bardzo gniotlo brzuch. Co nie zmienia faktu, ze nie widac ciązy ;)

Ruda odszukalam Twoje foto i faktycznie juz widac ;) tylko wydaje mi sie, ze jestes szczuplejsza ode mnie. Na zdjeciu tak nie do konca widac.

Piękne brzuszki.
To mój w skończonym 9tc czyli rozpoczynam 10 tc :)
Poranny bez wzdęcia które mnie czasem nawiedzają ;)

Załączniki

• 20160319_093811.jpg
    20160319_093811.jpg
    357,7 KB · Wyświetleń: 270
reklama
Ruda, nawet nie wiesz, jak bardzo chciałabym coś normalnie zjeść! :)

Ann, to ja sobie życzę przytyć tyle co Ty w poprzedniej ciąży :) Ja myślę o dziecku na razie bezpłciowo, żeby się nie nastawiać, ale będziemy się cieszyć z obu wersji ;)

Aria, super kształty! :D

Do góry