reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe brzuszki <3

reklama
Wstawię jeszcze raz mój.
10t6d
Powiem wam że nie mogę sir napatrzec. Tak tesknilam za tym <3

Załączniki

• 1458313093478.jpg
    1458313093478.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 310
O matko same chudzinki tutaj.

@luckychoice to Twoja druga ciążą czy pierwsza? Chyba pierwsza bo piszesz ze nie.mozesz się doczekać :) ja poprzednio też chciałam mieć szybko brzuszek a taki ładny ciążowy pojawił się dopiero w 24tc. Teraz jak mi zależy póki co na małym brzuszku to jak na początek 13tc mam ogromny!!! Coś czuję że w pracy już niedługo będą gadać.

Luckychoice widać brzusio juz ;-)
Taki też miałam w pierwszej ciąży a teraz już inny taki pelniejszy mam.
Ty też chudzina ;-)

Neilaaa, tak pierwsza ciąża i chyba dlatego wypatruję już tego brzuszka. Jestem ciekawa, jak to jest :) A już tak bardzo, bardzo to nie mogę się doczekać, aż dowiem się jak to jest odczuwać ruchy dziecka :)

Ann, nadrobimy pewnie te kilogramy w trakcie ciąży :p Ty masz już wyraźniejszy brzusio, ja na swój cierpliwie poczekam ;)

reklama
Do góry