reklama
sysia87ami2011
Fanka BB :)
Malinka super ze z malutka ok
sysia87ami2011
Eli a w ktorym tc ci wykryli skracanie? Lezysz w domu? Bedzie dobrze napewno
sysia87ami2011
Eli ja tez nic nie czulam, bylo ok a tu skracanie i lekko otwarta szyjka :/
so_happy
ja tak jak eli miałam sie oszczedzać, gin mi mówił co wizyte, że szyjka jest coraz krótsza,
ale mi nic nie było, bardzo dobrze się czułam, troche to bagatelizowałam aż dostałam skurczy
i za pare dni regularnie co 5 minut takich skurczy, jak lekkie bóle, pojechałam do szpitala bo mój gin miał dyzur,
i jak by nie to, że miałam małe dziecko w domu ( miał wtedy 17 miesięcy) lezałabym do końca w szpitalu,
miałam nakaz lezenia plackiem, groził mi przedwczesny poród i dostałam duzo leków, mocnych
ale mi nic nie było, bardzo dobrze się czułam, troche to bagatelizowałam aż dostałam skurczy
i za pare dni regularnie co 5 minut takich skurczy, jak lekkie bóle, pojechałam do szpitala bo mój gin miał dyzur,
i jak by nie to, że miałam małe dziecko w domu ( miał wtedy 17 miesięcy) lezałabym do końca w szpitalu,
miałam nakaz lezenia plackiem, groził mi przedwczesny poród i dostałam duzo leków, mocnych
sysia87ami2011
ja tak jak eli miałam sie oszczedzać, gin mi mówił co wizyte, że szyjka jest coraz krótsza,
ojej no to faktycznie mialas nie fajnie do ktorego tyg udalo sie dolezec? Ja wlasnie mam zamiar lezec tyle ile sie da , ale wiaodmo jak to z 3,5 latkiem do tego maz pracuje na 3 zmiany wiec czasem trzeba ja zaprowadzic czy odebrac ale bede sie oszczedzac max jak tylko sie da od rana do 15 moge lezec plackiem i nic nie robic ale jak corka w domu to wiaodmo jak to jest jelsi meza w domu nie bedzie, ale wole lezec w domu i sie oszczedzac niz do szpitala trafic tym bardziej ze szyjka dodatkow lekko otwarta co dodatkowo nie ejst ciekawe. Mam nadzieje ze za 2 tyg dowiem sie ze ejst bez zmian lub lepiej , to beda dluuugie 2 tyg .
A pow oprocz tych skurczy przez to ze sie nie oszczedzalas nie mialas innych objawow ze cos sie dzieje?
reklama
Heh, ja też tak miałam na usg, że Olek walił w sondę ;D Śmieszne toDobrze że byłam na tym prywatnym i wiem wszystko dokładnie :-) mój babelek waży już 466g! Przeogromna! Hihi A śmiać mi się chciało bo każdy jej ruch czułam, tzn widziałam że się rusza nawet lekko i czułam atakowala ta sondę od usg, tam gdzie przykladal tam ja kopała nie lubi żadnego ucisku najwidoczniej albo zabawę sobie znalazła :-) tylko nie wiem ile ma długości. Aa i zmierzył mi szyjkę ma 41mm czyli się wydluzyla ale jest zamknięta więc wszystko ok :-) jestem przeszczesliwa :-)
Koniecznie daj znać co i jak po jutrzejszej wizycie. Czekamy na wieści...Cześć wszystkim Ja leżę trzeci tydzień z skróconą szyjką nospa ,magnez .Wczoraj miałam bóle brzucha dziś była położna i kazała iść do gina .Jutro zobaczę co i jak ach nie jestem w nastroju szkoda gadać
Podziel się: