Hej
Buba ja to ciebie podziwiam! Ja w połowie żebym chociaż była taka zorganizowana.. Pranie ciuszków mojego babelka suszy się już z 5 dni i nie mam czasu nawet zdjąć już nie mówiąc o posegregowaniu.. Choć że plan mam by to dziś ogarnąć ale zobaczymy jak to wyjdzie... A z 4 kolejne porcje prania czekają nie mówiąc nic o moim.. Eh już nie mówiąc że od dwóch tygodni szyję coś dla małej.. A raczej jedynie dokupilam materiał.. Szablon czeka nawet nie wycięty no masakra
Ja dzisiaj mam drugie badanie polowkowe podejrze moje maleństwo, ciekawe ile przytyla bo siły ma coraz więcej :-) muszę poczekać do popołudnia :-)
Dziewczyny powiedzcie mi, na tym etapie ciąży ruchy nie muszą być jeszcze regularne? Bo jednego dnia buszuje tak ze na niczym innym skupić się nie mogę a drugiego dnia cisza i czekam na jakikolwiek sygnał z pół dnia..?
Ciekawe jak tam Madziula.. Mam nadzieję że odezwie się niebawem...
Ladyk też faktycznie ostatnio milczy.. Hmm
Ja ruchy ogólnie czuję słabo. Czasem raz dziennie, czasem może nawet nie, sama już nie wiem, bo nie liczę. Ale jeśli już są to takie delikatne, nigdy nie miałam tak, żeby mi przeszkadzały w robieniu czegokolwiek czy spaniu... Być może łożysko na przedniej ścianie tak amortyzuje, ale jak czytam, że Was tak kopią to zaczynam się niepokoić... ;(
Sa_happy ja tez mam suszarkę bębnowa i nie wiem jak mogłam bez niej wcześniej zyc hihi
Wszystko mięciutkie i właściwie 80% nie wymaga prasowania.
Tylko jest 1 minus- większe rachunki za energię [emoji57]
Polecam suszarke z heat pumpem tzn. pompą ciepła- jest bardzo energooszczędna...
Te suszarki bębnowe to oddzielne czy jest taka funkcja w pralce?
So happy bierzemy cywilny tylko Rodzice i Bracia z rodzinami, po usc robimy grila kościelny i wesele za rok
Suszarka kondensacyjna to jest osobne urządzenie, takie jak pralka, tylko, że suszy...
Na rynku są też dostępne pralko-suszarki, jeśli ktoś nie ma miejsca w łazience...
Byłam u stomatologa usunąć kamień, jezu jak mnie bolało... Na szczęście mam tylko jeden mały ubytek do zrobienia, ufff.
Wzięłam sobie dzisiaj wolne, odpoczywaaaam...