reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

kurcze a ja nie wiem co z położną? powinnam teraz przepisać sie do innej ale nie wiem gdzie? ogolnego lekarza mam w innej miejscowości, wiec położna od niej nie przyjedzie, chyba muszę zapytac u swojej gin ale nie widzialam żeby mieli położną :( nie wiem gdzie szukac

Ale po porodzie to i tak będzie do 6 tyg przychodzila położna i tak,i to dostaniesz na pewno tą z przychodni do której należysz jeśli nic się nie zmieniło w przepisach

reklama
Witajcie kobietki :)
U mnie pogoda znowu sie psuje :/
Gratuluje udanych wizyt :)
Jak tam sie trzymaja nasze chorowitki? :)
buba nie przemeczaj sie za bardzo, musisz duzo odpoczywac, obyscie szybko skonczyli ten remont

Ja dzisiaj na obiad znowu buchty robie tylko tym razy wiecej bo obiecalam szwagierce, ze zrobie i przyjedzie z narzeczonym na obiad :)

Dzięki Dreamgirl,za troskę :-)
Na zatoki dostałam antybiotyk....trudno, oby przeszło, bo nie wyrabiam. Pytałam się lekarki o ten sinupret, który polecałyście, ale stwierdziła,że ona nie wie czy jest dozwolony dla ciężarnych. Zapytam gina w piątek jeszcze.

Buba
, powodzenia w tym sajgonie i dbaj o siebie!

Mrówka mam nadzieje ze zatoki w końcu odpuszcza. Sinupretu osobiście nie brałam, ale znajome w ciąży sie nim ratowały, jednak zawsze lepiej zapytać lekarza :)

Kitek to brała w ciąży,więc pewnie dozwolone - tylko moja lekarka do tyłu z informacjami ;-) mam nadzieję,że po antybiotyku przejdzie i już więcej nie chcę tego mieć....

witam się I ja w podłym nastroju. znowu mi nic nie wychodzi I choćbym bardzo chciała zachować usmiech na twarzy to nie sądzę żeby było po co. Miłego dnia i dobrego nastroju dla wszystkich.

właśnie odwiedził mnie na oddziale mój gin!!!!!!!
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
ależ on jest kochany
z innego oddziału spejalnie przyleciał,ależ mi humor poprawił
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
no powiedział że najprawdopodobniej to od leżenia właśnie ten kręgosłup boli,mówił że pęcherz płodowy jest grubości 3mm więc dlatego ograniczają mi badania bo też się boja że pęknie,powiedział mi że jak doleżę jeszcze dwa miesiące to że będzie zajebiście
ja już sie nastawiłam nawet dłużej
i teraz tylko w Bogu nadzieja żeby maluchy nie pchały się na świat wcześniej

reklama
Ale po porodzie to i tak będzie do 6 tyg przychodzila położna i tak,i to dostaniesz na pewno tą z przychodni do której należysz jeśli nic się nie zmieniło w przepisach

ale z przychodni gdzie mam gina czy ogólnego? ( bo stantad na pewno nie przyjedzie bo to inna miejscowsc 12km od mojego miasta), po I ciazy byla 2 razy zobaczyc dziecko i tyle, wiec w sumie to nawet nie wiem jaka jest jej rola, widzial ja moze ze 3 razy na oczy, chyba nie ma obowiazku miec poloznej?

Do góry