reklama
Niunia!!!! Co to za smutasy? Zawsze jest po co się uśmiechnąć. A endorfiny przechodzą do Maluszka i tam też jest wówczas wesoło Także nie smutkaj się...witam się I ja w podłym nastroju. znowu mi nic nie wychodzi I choćbym bardzo chciała zachować usmiech na twarzy to nie sądzę żeby było po co. Miłego dnia i dobrego nastroju dla wszystkich.
paulka87
Fanka BB :)
hejka
ja tylko na chwilkę, od rana jestem zabiegana. G ma wolne i chcę go wykorzystać... dosłownie w i przenośni
Rano zawiozłam synusia do przedszkola, później zakupy i kuchnia... Zrobiłam juz prawie ciasto z truskawkami jeszcze tylko galaretkę, zupkę pomidorową, koktail a na drugie będe mieć ziemniaczki, kalafiora i mizeryjkę Kregosłup już mi pada od chodzenia a młody dziś wyjątkowo daje czadu od żeber do pachwin...
Dreamgirl może dzidzia dała porządnego kopa w taśme i pękła oby jej nie było
Akat głowa do góry, jesteś slina babka i poradzisz sobie z problemami
Buba zwolnij troche kobito bo padniesz nam tutaj
Beti leż i odpoczywaj bo przy dwójce narobisz się sporo
a w ogóle to buziaki dla wszystkich mamusiek *
ja tylko na chwilkę, od rana jestem zabiegana. G ma wolne i chcę go wykorzystać... dosłownie w i przenośni
Rano zawiozłam synusia do przedszkola, później zakupy i kuchnia... Zrobiłam juz prawie ciasto z truskawkami jeszcze tylko galaretkę, zupkę pomidorową, koktail a na drugie będe mieć ziemniaczki, kalafiora i mizeryjkę Kregosłup już mi pada od chodzenia a młody dziś wyjątkowo daje czadu od żeber do pachwin...
Dreamgirl może dzidzia dała porządnego kopa w taśme i pękła oby jej nie było
Akat głowa do góry, jesteś slina babka i poradzisz sobie z problemami
Buba zwolnij troche kobito bo padniesz nam tutaj
Beti leż i odpoczywaj bo przy dwójce narobisz się sporo
a w ogóle to buziaki dla wszystkich mamusiek *
so_happy
hej
ja dzisiaj miałam wizytę, na szybko napiszę tutaj resztę w odpowiednim wątku,
wszystko dobrze, mały jest cudny i duży,
pokazuje zdjęcie dzieciom małego,
średniak ogląda mówi ze fajny i że nie może się go doczekać,
a najmłodszy mówi to gdzie braciszek jak masz jego zdjęcie, a średniak z powagą
jak to gdzie w brzuchu musi dorosnąć jeszcze a najmłodszy z przerażeniem
, mamo to ty go połknęłaś????
ja dzisiaj miałam wizytę, na szybko napiszę tutaj resztę w odpowiednim wątku,
wszystko dobrze, mały jest cudny i duży,
pokazuje zdjęcie dzieciom małego,
średniak ogląda mówi ze fajny i że nie może się go doczekać,
a najmłodszy mówi to gdzie braciszek jak masz jego zdjęcie, a średniak z powagą
jak to gdzie w brzuchu musi dorosnąć jeszcze a najmłodszy z przerażeniem
, mamo to ty go połknęłaś????
paulka87
so_happy dzieci są boskie ja mówiłam mojemu synusiowi kiedyś ze kupiłam ubranka dla dzidziusia a on do mnie czy już urodziłam zresztą co chwile pyta kiedy się urodzi bo nie może się już go doczekać.
Dreamgirl co się nie robi dla kochanego mężusia
Dreamgirl co się nie robi dla kochanego mężusia
kamila1983
Witam sie popołudniowo u nas pogoda masakra jakaś idzie spać na stojąco chyba coś z ciśnieniem jest bo od rana chodze jak na kacu. Pozatym wlazło mi cos w krzyż i aż mi lewy pośladek drentwieje ledwo łażę :/
Mrówka zdrówka oby zatoki szybko puściły
so happy świetna dyskusja chłopaków
Dreamgirl może taśma sie juz zerwała
Buba kobito ależ ty zabiegana ja jakbym teraz tyle spała to był ledwo łaziła :/ odpoczywaj czasem
Beti niech ci czas szybko mija , a lekarz super że przyszedł cie odwiedzić
Krewetka ja tez miałam tak jak xmamuska pisze położna przyszła z tej przychodni co zapisałam dziecko
Mrówka zdrówka oby zatoki szybko puściły
so happy świetna dyskusja chłopaków
Dreamgirl może taśma sie juz zerwała
Buba kobito ależ ty zabiegana ja jakbym teraz tyle spała to był ledwo łaziła :/ odpoczywaj czasem
Beti niech ci czas szybko mija , a lekarz super że przyszedł cie odwiedzić
Krewetka ja tez miałam tak jak xmamuska pisze położna przyszła z tej przychodni co zapisałam dziecko
doris33
Ha ha ha ha so happy umarłam!!
Ja nie wiem jak jest teraz bo ja dzieci dawno rodziłam ale kiedyś to położna przychodziła tylko raz po porodzie (przynajmniej do mnie).
Natomiast na ta chwilę w przychodni gdzie chodzę na NFZ to powiedzieli mi od razu, że w 29 tygodniu mam się zgłosić do położnej i ona będzie do mnie przychodzić. Tylko nie wiem po co i czy ja w ogóle chcę?
Ja nie wiem jak jest teraz bo ja dzieci dawno rodziłam ale kiedyś to położna przychodziła tylko raz po porodzie (przynajmniej do mnie).
Natomiast na ta chwilę w przychodni gdzie chodzę na NFZ to powiedzieli mi od razu, że w 29 tygodniu mam się zgłosić do położnej i ona będzie do mnie przychodzić. Tylko nie wiem po co i czy ja w ogóle chcę?
reklama
Lilolo
Ja tak się wyrwe jak Filip z konopi, ale Ladyk co u Ciebie? Jak samopoczucie?
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Podziel się: