reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Krewetka chyba tam gdzie będzie dziecko do lekarza pierwszego kontaktu nalezec, tak było zawsze, ale czy nadal jest nie mam pojęcia

reklama
hmm poprzednio mialam położna przy gin i jak mialam wychodzic ze szpitala to zadzwoniłam zeby następnego dnia przyszła, nie wiem jak teraz to jest....

witam się I ja w podłym nastroju. znowu mi nic nie wychodzi I choćbym bardzo chciała zachować usmiech na twarzy to nie sądzę żeby było po co. Miłego dnia i dobrego nastroju dla wszystkich.
Niunia!!!! Co to za smutasy? Zawsze jest po co się uśmiechnąć. A endorfiny przechodzą do Maluszka i tam też jest wówczas wesoło :) Także nie smutkaj się...

hejka :)
ja tylko na chwilkę, od rana jestem zabiegana. G ma wolne i chcę go wykorzystać... dosłownie w i przenośni :p
Rano zawiozłam synusia do przedszkola, później zakupy i kuchnia... Zrobiłam juz prawie ciasto z truskawkami jeszcze tylko galaretkę, zupkę pomidorową, koktail a na drugie będe mieć ziemniaczki, kalafiora i mizeryjkę :p Kregosłup już mi pada od chodzenia a młody dziś wyjątkowo daje czadu od żeber do pachwin...

Dreamgirl może dzidzia dała porządnego kopa w taśme i pękła :) oby jej nie było :)
Akat głowa do góry, jesteś slina babka i poradzisz sobie z problemami :)
Buba zwolnij troche kobito bo padniesz nam tutaj :)
Beti leż i odpoczywaj bo przy dwójce narobisz się sporo :)
a w ogóle to buziaki dla wszystkich mamusiek :)*

hej

ja dzisiaj miałam wizytę, na szybko napiszę tutaj resztę w odpowiednim wątku,
wszystko dobrze, mały jest cudny i duży,
pokazuje zdjęcie dzieciom małego,
średniak ogląda mówi ze fajny i że nie może się go doczekać,
a najmłodszy mówi to gdzie braciszek jak masz jego zdjęcie, a średniak z powagą
jak to gdzie w brzuchu musi dorosnąć jeszcze a najmłodszy z przerażeniem
, mamo to ty go połknęłaś????

so_happy dzieci są boskie :p ja mówiłam mojemu synusiowi kiedyś ze kupiłam ubranka dla dzidziusia a on do mnie czy już urodziłam :D zresztą co chwile pyta kiedy się urodzi bo nie może się już go doczekać.:-D

Dreamgirl co się nie robi dla kochanego mężusia :-p

Witam sie popołudniowo u nas pogoda masakra jakaś idzie spać na stojąco chyba coś z ciśnieniem jest bo od rana chodze jak na kacu. Pozatym wlazło mi cos w krzyż i aż mi lewy pośladek drentwieje ledwo łażę :/

Mrówka zdrówka oby zatoki szybko puściły
so happy świetna dyskusja chłopaków :-D
Dreamgirl może taśma sie juz zerwała :)
Buba kobito ależ ty zabiegana ja jakbym teraz tyle spała to był ledwo łaziła :/ odpoczywaj czasem
Beti niech ci czas szybko mija :tak:, a lekarz super że przyszedł cie odwiedzić
Krewetka ja tez miałam tak jak xmamuska pisze położna przyszła z tej przychodni co zapisałam dziecko

Ha ha ha ha so happy umarłam!! :-D

Ja nie wiem jak jest teraz bo ja dzieci dawno rodziłam ale kiedyś to położna przychodziła tylko raz po porodzie (przynajmniej do mnie).
Natomiast na ta chwilę w przychodni gdzie chodzę na NFZ to powiedzieli mi od razu, że w 29 tygodniu mam się zgłosić do położnej i ona będzie do mnie przychodzić. Tylko nie wiem po co i czy ja w ogóle chcę?

reklama
Do góry