kamila1982
Fanka BB :)
Mam jeszcze inny problem, miewam wilgotną bielizne (obstawiam, ze to siuski, wogóle dziwnie odczuwam teraz pecherz), czy Wam też się to zdarza? Brzuch powoli wychodzi ...... za tydzień w środę kolejna wizyta i juz się nie mogę doczekać bo podglądać maluszka
Ja mam tak samo, kilka kropelek dziennie sie zdarzy, uplawy tez sa. To sie jakos zaczelo z drugim symestrem.
Akatsuki ja też rzuciłam palenie w momencie zajścia w ciąże
Ja rzucilam pol roku wczesniej i powiem wam ze Bogu dzieki bo to byl ciezki proces i wiem ze nie dalabym rady rzucic palenia tak z dnia na dzien (nawet bedac w ciazy). Ale moze to dlatego ze ja z 17 lat palilam i pod koniec po 30 dziennie
Dziękuję dziewczyny za wsparcie - jak zawsze :-)
Jestem po połówkowym. Wszystko jest dobrze, brak jakichkolwiek wad (tych,które można sprawdzić na usg), dziecko rośnie prawidłowo. No i nieodwołalnie ma być CHŁOPCZYK. ;-)
Gratuluje syna :-)
Cześć dziewczyny,
Ja po wizycie.
Nie jestem jakaś mega usatysfakcjonowana bo mam wrażenie, że to usg to takie "po łepkach było."
no ale najważniejsze, że dzidzia zdrowa, rozwija się prawidłowo. Nie wiem natomiast ile waży i mierzy niestety bo nie zrobił tych standardowych pomiarów. Mam przyjść za 4 tygodnie na następne usg. (I tak muszę iść bo wylatujemy wtedy do Londynu i muszę dostać zaświadczenie że mogę latać)On mi robi na każdej wizycie ale właśnie takie szybkie, poglądowe
Będzie dziewczynka widziałam też na 4D jak mały alien ssie kciuka
23 maja idę do medicover na połówkowe a potem ok. 11 czerwca na Agatową- tam przynajmniej mają super sprzęt i zrobią mi mega profesjonalnie z nagraniem na płytkę.
Blair- Trzymam kciuki za wizytę
Mrowkaa- gartuluję zdrowego synka
Ja dziś jadę do rodziców w odwiedziny na weekend. Także pewnie mało się będę odzywać.
Miłego dnia kochane
Gratuluje corki :-)
Ja już po usg, wszystko w porządku i na swoim miejscu.
Na 100% będzie syn. Jajca jak armata hehe. Mały waży 333g, długości nie zmierzył więc nie wiem ile ma. Za tydzien na zwykłej wizycie każe mu zmierzyć. Jutro wrzucę fotkę bo dziś jestem padnięta. Ze zdjęcia wydaje mi się że będzie podobny do mnie
Rozmawiałam z ginem o porodzie ale na 95% będzie cesarka bo mam bliznę wiekszą niz 2mm, no chyba że będzie dziecko małe to będę próbować sn. Na tą chwilę nastawiam się na cc.
Gratuluje syna rowniez :-)
Ja mam polowkowe dopiero 19 czerwca (jestem ostatnia czy jak?), strasznie mi sie to dluzy