reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

O matko dopiero dobrnęłam do końca po dwóch dniach nieobecności. Chciałam coś napisać ale już zapomniałam co. Dobrej nocki :)

reklama
Hej, dziękuję za miłe słowa! Czekam na pierwsze wyniki, na razie brzuch miękki i nie boli więc jestem spokojna :-) i jeszcze z Malutką ok więc jestem szczęśliwa :-) bo już wczoraj się przerazilam jak usłyszałam że ciąża zagrożona poronieniem :-o masakra co przeszłam.. Ale na szczęście to tylko groźnie brzmiało i lekarz uspokoił :-)

A no i dzisiaj 5 miesiąc zaczynamy :-)

Miłego dnia moje drogie! :-)

Hello

Poradzcie mi co mam zrobić Martynka od rana wymiotuje już nie ma czym to wymiotuje żółca , nie chce pić i widać że boli ja brzuszek bo ma gazy i przed zwymiotowaniem trzyma się brzuszek tak jakby ja bolal,nie ma temp ani biegunki. Mogę podać jej jakiś lek przeciwbólowy typu Nurofen ? Jak mój A wróci z pracy wyśle go po Orsalit tylko czy będzie chciała go wypić :-( Jakieś sprawdzone metody na wymioty ??? Jestem troszkę przerażona bo Martynka nigdy nie wymiotowalam chyba że w aucie :-/

Hello

Poradzcie mi co mam zrobić Martynka od rana wymiotuje już nie ma czym to wymiotuje żółca , nie chce pić i widać że boli ja brzuszek bo ma gazy i przed zwymiotowaniem trzyma się brzuszek tak jakby ja bolal,nie ma temp ani biegunki. Mogę podać jej jakiś lek przeciwbólowy typu Nurofen ? Jak mój A wróci z pracy wyśle go po Orsalit tylko czy będzie chciała go wypić :-( Jakieś sprawdzone metody na wymioty ??? Jestem troszkę przerażona bo Martynka nigdy nie wymiotowalam chyba że w aucie :-/

A jest coś w czopkach dla dzieci? Tak jak dla nas ten torecan? Bo jak tak bardzo wymiotuje to co jej nie podasz to i tak raczej się nie przyjmie :-(

Hello

podawaj wode malymi dawkami, zeby sie nie odwodnila, jseli nadal bedzie osowiala i niczego nie przyjmowala to raczej jechac do szpitala, moja tak w lutym sie odwodnila, dali jej kroplówki i probiotyk, moze to byc jakis wirus, :-(

Krewetka,ok tak też zrobię :-* Jak mialyscie wirusa to były tylko wymioty czy połączone z biegunka ??

Malinka,torecan można stosować po 15 rż więc odpada :-/

Hello

Najważniejsze płyny...jeśli będziesz miała wrażenie,że wymiotuje tyle lub więcej niż wypija to będzie trzeba podjechać na IP. Orsalit możesz dawać i lacidofil na wzmocnienie flory bakteryjnej układu pokarmowego.

reklama
Colly zdrówka dla królika
Malinka życzę szybkiego powrotu do zdrowia =)
Madziula tak jak dziewczyny piszą po dawaj wodę a jak nie to szpital

Ja wczoraj za wiele się nie udzielalam bo pobolewal mnie brzuch i leżałam sobie, żeby przeszło, a nie chciałam za mocno panikować bo i tak za niedługo wizyta a mały kopał ładnie =)
Teraz męcze śniadanie i za niedługo na zakupy

Do góry