reklama
Ja nie brałam w ogóle...Paulka ja bym brala wieczorem. Ja biore Duphaston i tak zrozumialam ze bede go brala az do 30-stego tygodnia. Bierze ktoras Duphaston?
Aaa.... jak ja Wam zazdroszczę. Każdego dnia czekam na te kopnięcia i nic :-( Smuteczek wielki.Moj maluszek dzisaij tak zaczal kopac ze nawet brzuch podskakuje i powiem wam, ze dla mnie to bardzo dziwne uczucie
Akatsuki - kciuki trzymam za wizytę dzisiaj.
Jakiś dołek mnie łapie chyba energetyczny, może to chwilowe, zaraz na spacer idę to może świeże powietrze mi dobrze zrobi.
Paulka ja bym brala wieczorem. Ja biore Duphaston i tak zrozumialam ze bede go brala az do 30-stego tygodnia. Bierze ktoras Duphaston?
Ja brałam duphaston, ale do 13 tygodnia. Potem samą luteinę i teraz od kilku dni nic nie biore
ja tez byłam w lidlu kupiłam sobie legginsy, bylam zdziwiona ze nie bylo zainteresowania ciazowymi, ale przynajmniej w spokoju pooglądałam, a mohery jak zwykle kłębiły sie przy agd, jedna babka nabrała cały koszyk, chyba na handel...Witam!
Pojechałam rano do Lidl i już mało co było z tych ciążowych rzeczy ale kupiłam 2 staniki, koszulkę i getry... wszystko oddam, wszystko nie takie jak być powinno.
Dzisiaj zupka z botwinki... mniam.
Ostatnia edycja:
Ja z tymi ruchami to sama nie wiem. Wydaje mi się, że czuję tak 2-3 razy dziennie takie coś jak smyranie- aż się chce posmerać po tym miejscu..i czasem czuję takie rozciąganie- jakby coś się ocierało. Może to moja mała? Bo jak nie ona to ja już nie wiem i nic nie czuję ruchów chyba zacznę się martwić Jakas dziwna jestem, że nie potrafię w drugiej ciąży własnego dziecka wyczuć
co do staników ja zamawiałam alles na allegro. Bardzo sobie chwalę. Mam takie:
CAFFE LATTE biustonosz do karmienia Alles MaMa 80F (5017173649) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.Biustonosz do karmienia Alles MaMa Chi Chi Bielsko (5277339432) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mrowkaa
Fanka BB :)
też byłam w lidlu o 8.00 (bo zaraz potem musiałam jechać do żłobka po wyniki rekrutacji) i już tłumy pod drzwiami tratowały się wzajemnie....Co za dzicz... Kupiłam sobie top ciążowy i spodnie dresowe ciążowe i jestem bardzo zadowolona - są miłe w dotyku, wygodne i pasują idealnie. Sąsiadka pojechała kupić sobie legginsy ciążowe, była w lidlu o 8.20 i ostatnią parę w rozmiarze L dorwała... Spustoszenie. Nad ubrankami dziecięcymi też był sajgon. Ale udało mi się kupić te spodenki dziecięce w rozmiarze 62/68.
A co do rekrutacji to dostaliśmy miejsce w żłobku od września :-) po jedynym 1,5 roku oczekiwania... Ale jak słuchałam tych matek w kolejce to aż włos się jerzył na głowie. Miejsc ok 100 a panie na liście rezerwowej z numerami 450....ekstra...
A co do rekrutacji to dostaliśmy miejsce w żłobku od września :-) po jedynym 1,5 roku oczekiwania... Ale jak słuchałam tych matek w kolejce to aż włos się jerzył na głowie. Miejsc ok 100 a panie na liście rezerwowej z numerami 450....ekstra...
Ja sobie Lidla darowalam, i z tego co piszecie to chyba dobrze
Karo tez przy pierwszym dziecku mialam staniki Alles i tez bylam z nich bardzo zadowolona, teraz tez bede je kupowala, nawet oststanio ogladalam ten pierwszy co pokazalas
Bylam u kosmetyczki, zrobilam sobie brwi i az sie lepiej czuje, taka mala rzecz a od razu lepszy humor
Karo tez przy pierwszym dziecku mialam staniki Alles i tez bylam z nich bardzo zadowolona, teraz tez bede je kupowala, nawet oststanio ogladalam ten pierwszy co pokazalas
Bylam u kosmetyczki, zrobilam sobie brwi i az sie lepiej czuje, taka mala rzecz a od razu lepszy humor
Ostatnia edycja:
waniliowe.love
Mrowkaa super, ze dostaliscie miejsce w zlobku
Kasik tez mialam sie wybrac do kosmetyczki na brwii glownie henne ale tutaj nie mam zadnj sprawdzonej moze w Pl pojde
Kasik tez mialam sie wybrac do kosmetyczki na brwii glownie henne ale tutaj nie mam zadnj sprawdzonej moze w Pl pojde
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
hejka. Wszystko w porządku na wizycie. Ciśnienie niskie wyniki ok. Przybralam półki co tylko 2 kg więc jestem pełna optymizmu. A tutaj taki bonusik: https://youtu.be/Hvv27UXNa-o
reklama
waniliowe.love
ekstra Akatsuki a serduszko mocno bije
Podziel się: