Ja jak zwykle siedzę w pracy i będę gotowała dopiero jak wrócę. Chyba zrobię dziś jakiś makaron. A tak w ogóle to mam wielką ochotę na surowe mięso. Tatara, chcę tatara!!!!!
Wiesz
Akatsuki ja co prawda nie mieszkam w DE ale mam tam całą rodzinę (mama, siostra, brat) i zawsze jak u nich jestem i skuszę się na coś regionalnego - dokładnie bawarskiego bo mieszkają w Monachium - to żałuję. Bo mimo, że lubię kuchenne eksperymenty i w ogóle lubię jeść to zwykle to ich jedzenie jest tak dziwnie zrobione, jakieś kiełbasy, tłuste mięcha, bleeeeee
Dziewczyny czy Wy teraz w ciąży przyczepiacie się do swoich facetów?? To znaczy chodzi mi o to, że mi ciągle coś nie pasuje, a to za mało mnie kocha, a to myśli tylko o sobie, a to mnie nie rozumie, na pewno mnie zdradza, itd itd... Masakra! Chwilami naprawdę mi odwala. Przy czym ja tego nie widzę tylko on mi to w delikatny sposób uzmysławia. Co też mnie wkurza
Ach i jeszcze moja 10letnia pociecha: "Tato, nie przejmuj się, mamie trzeba wybaczać, to przez ciążę!"...